Фенове Разкъсаха Галин в социалната мрежа! Вижте защо:

Фолкпевецът Галин беше буквално разкъсан от хасковски фенове, за това, че не успял да отиде на благотворителен концерт в града, защото се успал.

Концертът бил за събиране на средства за лечението на 17-годишната Николета, която е болна  от саркома на Юинг (рак на костите) и в момента води тежка битка за живота си. Съдбата на момичето трогна целия град и сега всички заделят по някой лев да й помогнат с лечението. От комитета за спасяването на момиченцето организираха и  благотворителен концерт, на който трябвало да присъства фолкаджията Галин. Обаче, за разочарование на почитателите си, той не се появил на сцената.

При новината, че Галин няма да пее, публиката избухнала, дълго го освирквала, а в интернет заваляха обидни постове към певеца.

„Предишната  вечер бях до късно на участие, а като се прибрах, ме обхвана вдъхновение и композирах нова песен. Легнах си чак в осем сутринта и после като се събудих, вече беше късно да тръгвам. Уведомих организаторите, извиних се и веднага дарих  3 000 лева, с които да помогна на малката Ники. Бях ядосан на самия себе си, но друго не можех да сторя“, обясни певецът.

„Не разбирам защо продължават да ме нападат, защо е тази злоба, която се излива върху мен. На всеки може да се случи. Можех да се разболея, да стане какво ли не. Имаше хора, които даже ме намериха по телефона и ме обсипаха с ругатни. В социалните мрежи пък съм най-черният и най-грешният тези дни.

Решил съм, че няма да стъпя в  Хасково, нито на участия, нито да помагам на някого с пеенето си, толкова ме заболя“, изповяда се фолкаджията.

Според статистиката на „Пайнер“ през последните  години Галин е певецът, който е навъртял  най-много участия в благотворителни събития. Озовавал се на всеки зов за помощ. Дори за да отиде да пее в подкрепа  на строежа на църква в Търговище, той наел чужда кола, защото в същия ден личният му автомобил се счупил.

„Не може да те разпъват на кръст за това, че веднъж си се успал. Дадох 3 000 лева и така помогнах донякъде на момичето. Вече започвам да си мисля, че проблемът не е в благотворителната кампания, а защо самият аз не съм отишъл да ги веселя“, изплака с огорчение Галин.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *