Коцето сложи Брекети и Фъфли Зверски! Направил го в името на жена си! Виж Тук:

Фолк певецът Константин с близо 20 години закъснение е решил да си изправя зъбите и така да си лепне холивудска усмивка заради любимата си Надя.

От началото на тази седмица Коцето тръгна с брекети и твърди, че не го е сторил от суета (той нямал никакви претенции към захапката си), а за да се хареса на жена си. Едва сега фолкаджията осъзнал, че има истинска красавица в дома си и трябва да се поддържа винаги във форма за да стои добре до 13 години по-младата си жена. Затова и ходел на фитнес, тичал, а отскоро тръгнал и по зъболекари. Личната му стоматоложка му обяснила, че зъбите му са криви и след време ще започнат да падат един по един. Той пък се ужасил при мисълта, че ще остане с дупки в устата и тутакси се изръсил със сериозна сума да си сложи временно телено чене.

Певецът призна,  че Надя е тази, която взима решения и управлява семейството им, обаче той по природа бил палав и невинаги послушен, колкото на нея й се искало. Но въпреки това спазвал повечето от заповедите й, защото се страхувал да не я изгуби, а заедно с нея и прекрасните си деца.

„Идва един момент в живота, в който си сядаш на трите букви и се кротваш, защото другата перспектива е да останеш сам и да се плъзнеш по наклона на живота“, който ще те заведе на дъното“, философства Коцето.

Надя имала сериозен подход към превъзпитанието му. Когато прекалявал пред хора и започвал да ръси глупости, тя здраво го сритвала под масата. В началото той не се подчинявал, но винаги следвал втори ритник, който връщал негодяя в лоното на сериозните женени мъже.

В името на семейството Константин  намалил  участията си наполовина, за да може да бъде повече съпруг и баща и да прекарва достатъчно време с децата си.

С дъщеря си Мариана вече бил пропуснал трепетите на бащинството. Силно ангажираният фолкаджия буквално изтървал първите две години от живота й, като едва намирал по няколко часа седмично, колкото да си поиграе с нея. Сега със сина си Александър певецът се надява да се реабилитира и да бъде пълноценен баща. Затова вече дори сменял памперси и пеел приспивни песнички, а понякога Надя му оставяла и двете деца да ги гледа и вече му имала пълното доверие, че ще се справи.

„Ставам нов човек“, удари се в гърдите Коцето. Но кой знае защо приятелите му по чашка не вярват съвсем в думите му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *