Фенове нарекоха Ирина Флорин „пълно дърво“

Ирина 1 номиниранаПоппевицата Ирина Флорин разочарова  рехава публика в столичен бар, където беше поканена да весели клиентилата.

Тя буквално  замръзна като дърво пред скромния брой от почитатели, твърдят очевидци на резила.

Изпълнителката на „Цвят лилав“ била поканена на рожден ден на свой познат и в разгара на партито била помолена да попее и да изпълни няколко свои известни песни.

Вместо да се вживее в ролята на артистка  и да даде повече от себе си, напомняйки за славните си дни, Флорин просто застанала в неподвижна поза , полуседнала, полуправа в сепарето и само си отваляла устата, пеейки на  плейбек. При това лицето й не изразявало никаква емоция и изглеждала така, сякаш насила са я завели в заведениято и й вадели песните с ченгел от устата.“По-голямо дърво на сцена не сме виждали!“, коментирали потресено гостите на рожденика. Очаквахме много от такова известно име, а тя не направи нищо. Тя дисциплинирано и дистанцирано изпя песните си като че ли  по задължение, след което дори на благодари на вялите овации.

Певицата пък се поразсърдила, че не оценят изкуството й и след малко си тръгнала, обидена от профаните в заведението.

В музикалните среди името на Флорин  винаги е било свързвано с малък процент талант и никакъв живец. Не може да се отрече фактът, че има няколко хитови песни, които ще останат в историята на българската поп музика, обаче тя не направи нищо, за да продължи кариерата си, или поне да се раздвижи на сцената и да вложи малко плам в пеенето си. Колеги на Флорин твърдят, че Иринчето си е била дърво винаги и любимата й поза на сцената била да застане по средата, да изпее песента, да се поклони и да се пприбере зад колисите. Много вяла, много флегматична. Това е мнението на колегите й за нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *