Фашибозукът се развилня


Фашибозукът се развилня.
Фашибозукът има проблем.
Не може да преглътне факта, че Русия освободи България от 500-годишно турско робство.

Фашибозукът побесня.
Фашибозукът има проблем. Не може да се примири с факта, че Съветската армия спаси Европа от нацизма.
За тази Европа ли загинаха 27 милиона съветски граждани?

Фашибозукът истеряса.
Днес иска да руши Паметника на Съветската армия, утре – на Царя Освободител, после – Шипка, храм „Св. Александър Невски“, паметниците на Ботев и Левски…

Фашибозукът има проблем.
Проблемът му е, че ТУК НЕ Е УКРАЙНА!
Проблемът му е, че ТУК Е БЪЛГАРИЯ!

Велислава Дърева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

19 коментара

  1. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,Г-ЖО ДЪРЕВА! И НА БАШИБОЗУКА И НА ФАШИБОЗУКА ЩЕ ИМ ДОЙДЕ КРАЯ,ЗАЩОТО РУСКАТА АРМИЯ ЩЕ ДОЙДЕ ОТНОВО ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ ИЗРОДИТЕ,ПОЛИТИЧЕСКИ! ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ,ОЩЕ МАЛКО!

    • ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ.Г-О СТАМЕНОВА МОЕТО ЖЕЛАНИЕ ТОЗИ ПЪТ АКО ДОЙДЕ РУСКАТА АРМИЯ ТО ЦЕЛТА И ДА БЪДЕ ОКУПИРАНА И ЗАЛИЧЕНА ЗААВИГИ БЪЛГАРИЯ ОТ ИСТОРИЯТА.
      ТОЗИ ПОДЪЛ,ПРЕДАТЕЛСКИ АКО Е НАРОД НЕ ТРЯБВА ДА СЪЩЕСТВУВА.

  2. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДАМИ! ДА СТЕ ЗДРАВИ,ЗА ДА ПОСРЕЩНЕМ РУСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ! СМЪРТ НА ФАШИСТКАТА ХУНТА! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!

  3. Честит 8 март на всички български жени!

    …… без феминистките, политическите кифли и мисирки продаващи България.

  4. Не ми харесва това че тук има хора които очакват отново някой друг да свърши нашата, българска работа. Докога, не се ли срамувате от това което пишете? ПОМОГНИ СИ САМ ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ДРУГ. Както искате, така ме разбирайте.

    • А докато умираме от срам и ходим по улиците изчервени, като лимони, би ли отговорила каква е „нашата“ българска работа и кой трябва да я свърши?
      Тези, които си мислят че живеят в най-великата демокрация ЕС ги храни, а НАТО ги пази?
      Тези, които се гордеят, че са европейци и се отричат от всичко българско?
      Или няколкостотин човека, които разбираме какво става и ако кажем истината биваме псувани?
      Ще е хубаво да сме наясно.

    • Бъдете реалист. Сами няма да успеем да се променим към добро. Такава бездна между народ и управляващи едва ли е имало някога в България.

  5. фашибозука са шепа хора и това са наследниците на тия осъдени от т.н.народен съд..пяната и въодушевлението им имат краварски оттенък..но кравите си вкараха световен автогол с ковида и навлякоха омразата и ненавистта на целия свят..всички нормални люде със средна степен на интелигентност са энаясно кой разигра операция ковид..и последствията ще са за умниците..те и в укрията се бъхтят да спасят задниците,но няма да им се получи..руснаците щадят и свои и укри и ще спечелят..те си знаят как..битка се води и за укро олигарсите..някои от тях мислят в бъдеще и виждат,че то е в бизнеса на изток..и имат готовност да обърнат палачинката..явно с тях се водят пазарлъци,..щото е ясно че укрикономиката е в безнадеждна кома и няма да има какво да се яде..тези олигарси имат позиции и в армията,така,че ще има изненади,като падне донбас..путин със сигурност има и укрорезерви от беркут..още не са задействувани-нека първо падне донбас..опозицията и олигарсите също..а кравите..те се надяват на чудеса и на..пазарлъци за зап.укрия,която знаят,че русите не искат..надяват се в бъдеще да съхранят и отан..блаженни са вярващите..

  6. Съгласна съм с някои коментари тук, не трябва да очакваме никой да ни опраи нещата. Тези кресльовци са шепа хора-боклуци, нама ли мъже в тая държава да се справят с тая гмеж! Същата гмеж непрекъснато твърдят, че сме могли сами да се освободим от турско робство! Вярват ли си? Абсолютно безмозъчни същества! Яд ме е, че социолозите ни подготвят за изборните „резултати“. Как да се справим не знам, вярвам, че има умни хора в България!

    • Делегетимиране на властта чрез тотален бойкот на изборите. БУНТ. Не залагам на мач с уговорен резултат.

      • Доста умно да бориш британоварварите по техните правила. Всички и навсякъде така успяха. Дори в бившият Картаген наскоро гласуваха САМО 8% от населението, но като гледам сорсоидното правителство се състави и си продължава безродната работа, без да се трогва от съветите на Рени.
        Като организираш бунта драсни два реда да идваме в бунтовните редици ……..
        Иначе си бойкотирай, на сорсоидите твоите терзания, родени в главите на пълни с хелий балони и огоени и сексуално пренебрегнати лелки, няма да им попречи да ни пратят на фронта.

      • Уви, има достатъчно много хора, които продължават да участват в играта с белязани карти. И всеки път да се чудят, че не стана така, както го искаха. А какво е определението на Айнщайн за лудостта – Да правиш едно нещо сто пъти по един и същ начин, а да очакваш различен резултат.

  7. В България има паразитите, които промениха мирогледа с ключови за тях догми. Чрез този халюциген упояват жертвите си, за да могат на воля да смучат кръвта и жизнените ни сили и контролират мислите и представите на населението.
    Всеки е чувал рецитираните заучени мантри – „От нас нищо не зависи“, „Политиката не ме интересува“ ……… вменяването на вина също е мощно средство за контрол.
    Както е казал Ботев: „Първото нещо, за което се пита робът е дали е законно, а свободният се пита, дали е правилно“.
    Точно в такива тежки времена се вижда колко са робите. А и умен, не е равносилно на смел. ;)

  8. Да гласуваме за „Възраждане“!
    Не гласувайте за бандитската групировка „американски подлоги“ които включват всички останали партии,политици-фашибозуци и алчни предатели.

  9. Честит празник на българските жени и от мен! Бъдете живи и здрави, покрай вас живи и здрави и мъжете, и децата!
    Фашибозук е идеална дума за нашите еничари и башибозуци. Благодарности, честит празник и на авторката.

    • Българската жена е най-великата жена в света. Дядо ми е разказвал как 8 г. на фронта българските жени са орали, брали, клали-драли говеда…… и са изхранвали не само семействата си, но българска армия от 1 млн. в изключително гладния период преди комунизма, който сега ждендър-фашистите провъзнасят.

  10. Благодаря ти Велислава. Още мвого вандалщини следва да очакваме от нашите „демократи“ и прочая сволоч. Малко ли им беше че свалиха петолъчката и подпалиха Партийния Дом от фашибузуците ръководени от Тренчев и Кошлуков, а сега посягат и върху паметницете. Цяла България видя тогава че Кашлуков лично е участвал в палежа. За награда го назнамиха за директор на БНТ и всеки ден ни залива с лъжи за евроатрантическте ценности от малкия екран. Бъдете сигурни, че всички записи за подпалватето са унищожени, както и документи на една известна личност за престоя му в затвора Паткрец/Чехия. Ей, хора, бъдете бдителни! Фашизмът се надига

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *