Фалшивата COVID-Пандемия = Трета Световна Война!

Сравняването на COVID-„пандемията“ с Трета световна война не е метафора. Измислената коронавирусна епидемия, която прикрива фалита на западния неолиберален модел, е война чийто мащаб, брой жертви и разрушения е съизмерим с този на световна война.

До края на 2020 г. световната икономика ще е в рекордна рецесия, невиждана през последните 75 години (след края на ВСВ). През последната пандемична година броят на бедните в света се увеличи със стотици милиони (говорим само за 2020 г.), а броят на предприятията, принудително унищожени от държавите, не може да бъде изчислен.

Това е война с мащаб на тотален срив на основите на личния човешки живот и на обществото като цяло.

Обикновено революциите се правят в името на свободата.

През 2020 г. избухна „световна революция“ на страха, невежеството, глупостта и безпомощността…

Или по-точно – глобалният елит ни излъга за пореден път, но този път крайно жестоко.

Ужасният символ на случващото се сега с всеки от нас и с цялото човечество е човекът с отсечена глава в църквата Нотр Дам в Ница, който изгуби всякакъв шанс да бъде заразен с коронавирус. Дори главата му да е с маска.

Милиарди хора са вцепенени, изплашени, деморализирани, лишени от нормален живот и от способността да планират дори най-близкото си бъдеще.

Погроми, терористични атаки, войни, ръст на битовите престъпления и самоубийствата. Общественото доверие в „експертните“ познания и честност на лекари и политици е нулево.

Постоянните „експертни прогнози“ за това как ще протече пандемията, кога и как ще завърши са тотално компрометирани. На крайно висока цена разбрахме, че свободата на достъпа до почтена информация е нулева.

Не, експертите не лъжат…

Защото просто няма експерти. Има лъжци, пропагандатори и мошеници. И алчни деграданти. И умишлено използване на новата болест за политически и бизнес цели.

Инфодемията – т.е. пропагандата на паника и лъжи за коронавируса през политически централи, глобалистки организации и медии, ни поставят в оковите на абсолютна безнадеждност. В същото време все повече хора – около една трета от човечеството, не им вярват и считат пандемията за заговор на елитите. Като броя на тези хора се увеличава с всеки изминал ден.

Но основната мярка, разрушаваща тъканта на обществото, сееща раздор и разделение, граничещо с престъпление, са наказателните полицейски мерки за „борба“ с коронавируса. Властите и техните копои осъществяват физическо и марално насилие над хората, като внушават и лична вина на всеки човек за това „общо нещастие“.

По този начин западните елити се освобождават от отговорността за глобалния грандиозен провал на национални икономики и системи /без Китай и Русия, разбира се, които са принудени от обстоятелствата да участват в тази игра. Подробности по темата виж Тук

Почти по целия свят, с използването на съвременните пропагандни технологии, упорито ни набиват в главите мисълта, че всички ние и всеки от нас сме предварително виновни за заразяването на други хора.

Медицинската маска се превърна в световен символ на вината и разкола.

Тя е просто лъжа по отношение на самата същност на коронавируса, защото все още не знаем почти никакви подробности за процеса на заразяване.

Тази криза на доверието се улеснява и от факта, че от коронавируса се заразяват и държавни глави, министри, кметове на градове, т.е. онези, които ни призовават да спазваме ограниченията и да ги въвеждаме. Добре де, щом те ги спазват, защо и те се разболяват? Нали носят маски и ръкавици? Обаче тия средства явно не помагат срещу заразяване? Защо тогава ни принуждават? И още нещо: До момента нито един световен политик не е починал от коронавирус.

Ръководителят на Световната здравна организация Теодор Гебрейс беше изолиран след контакт със заразен човек, но не пожела да си направи тест. Той няма симптоми, разбирате ли? Или го е страх да не се окаже, че е болен от СПИН, защото стана ясно, че е известен в цяла Етиопия гей.

Всичко това разгневява хората и сее паника. Те се опитват да ни уверят, че всички хора, като цяло, трябва да се борят с епидемията, а не онези, които трябва да го правят – лекари, вирусолози, епидемиолози, и правителствата, като организатор на здравната система, които би трябвало да организират достъпна и качествена медицинска помощ с нашите пари. Но не са, защото са ги откраднали.

В резултат, придават на пандемията свойствата на тотална социално-политическа външна заплаха. Но вирусите нямат морални или политически убеждения. Вирусите не разпознават социалната дистанция – пред тях чистачът и президентът, просякът и милиардерът са абсолютно равни. А колкото до коронавирусната пандемия – тя чисто и просто е една измама.

Но в борбата с болестите няма равенство.

Не може да има „общо здраве“ за баба, девет дни преди смъртта й, безнадеждно чакаща линейка с двустранна бронхопневмония, или за някой кмет на град или все още президент на САЩ, които веднага ги лекуват най-добрите лекари с най-добрите и иновативни лекарства.

А ние, в условията на фалшива пандемия, сме глобявани, сплашвани, обвинявани за разпространението и разболяването от всевъзможни по произход инфекции и болести.

Никой няма моралното право да поставя въпроса така.

В случай на заболяване, ефективността на мерките не се определя от „морални“ категории, нито от някакво измислено „общо здраве“.

Определя се изключително от живота и здравето на всеки отделен човек.

В желанието си да прикрият своя системен, икономически и финансов провал и престъпление, западните правителства и техните глобални господари даже в дванадесетия месец на пандемията ни казват, че трябва да носим маски, за да не заразяваме напълно непознати за нас хора, но в същото време е забранено да посещаваме собствените си възрастни родители и баби и дядовци. Казват ни да го правим от „солидарност“.

В същото време ни продават маски и ръкавици, вместо да ги дават безплатно. Налагат драконовски глоби на гражданите и предприятията, тестовете се превърнаха във фалшив, но неудържим гигантски бизнес.

Всеки ден ни информират за размера на глобите, но глоби по време на пандемия са грабеж, мародерство и плячкосване. Те не са с нищо по-добри от кражбата на личните вещи на убит в битка човек.

До каква степен трябва да е достигнало презрението към хората, за да се въведат „повторни“ блокади и заключвания. Самата дума „повторни“ означава, че първата карантина не е сработила. Иначе нямаше да има нужда от „повторение“.

Заради това повтаряне на карантината много нови хора се усъмниха и скочиха на масови протести по целия свят.

Зад ковид-пандемията се крие икономическа операция по демонтаж на старата система. Заради това е крайно време е да спрем с догадките колко още души ще убие и кога ще дойде краят на пандемията.

Краят на пандемията може и трябва да дойде само в главите ни.

И ще дойде, когато най-накрая се разбере, че проблемът не е медицински, а е политически. Че болните от всевъзможни заболявания, които агитаторите зоват „ковид-болни“ трябва да се лекува с лекарства, а не със забрани и терор на властите.

Задачата на държавата е да осигури на обществото легла, лекарства и медицински персонал, а не безкрайно да обвинява хората за някаква имагинерна пандемия, при това съчетано с глоби, омраза, раздор и полицейски ограничения, хвърлили целия свят в Третата световна вирусна война.

В чий интерес е коронавирусната пандемия?

Отгоре надолу:

Ниво на елитите, т.е. „дълбоката държава“:

Да надуе балоните в икономиката и самата икономика. Защото биосферата вече не издържа дейността на човечеството. И така да ги взриви, че никой да не е виновен. Тоест за всичко е виновен вирусът.
Да се раздроби човечеството на безсилни „демократични“ общини, управлявани от невидими глобални мрежи с помощта на медийни, финансови и административни технологии. Да се лиши човечеството от държавите, които могат да предизвикат „дълбоката държава“.
Човечеството да бъде превърнато в биомаса от индивиди, лесно контролирани с горните технологии.

Ниво на политика – край на глобализацията:

Целта е да се затворят границите и да се спре експериментът с толерирането на чернокожите и арабите, нахлуващи в Европа. Експериментът е извън контрол. Казват – всички сме за толерантност с цялото си сърце, но вирусът се намеси, и какво да се прави…
Да се удари върху класовото съзнание на съвременните пролетарии. За да не се осъзнаят, не дай си Боже, като класа. Да се набутат в дупките и да треперят. В противен случай, ще се сетят за революция. Не е останало много.

Ниво на международни организации. По-специално СЗО:

От 20 години СЗО работи в интерес на Big Pharma, измисляйки всеки път нови ужасии. Ебола, свински и птичи вирус и т.н. Всичко е фалшификат. А след всеки фалшификат, веднага измислят нов.
СЗО е пуснала фючърси за пандемията. Когато нямаше пандемия, тези ценни книжа се продаваха по номинална стойност. Веднага след като СЗО обяви пандемията, цената им скочи десетократно. Това се използва от олигарсите, замесени в измамата, които преди това са изкупили евтините фючърси. И сега правят печалби за стотици милиарди.

На нивото на малките регионални крадци с административен ресурс: Те закупиха фабрики за маски, ръкавици, дезинфектанти и сапун и принуждават населението да купува техните продукти.

Дават нещо и на лекарите: За да действат в исканата от пропагандаторите на пандемията посока, особено обикновените лекари, от които зависи първичната диагноза (covid). Ако не им се плати, ще има скандали, разкриващи тази измама.

Кога ще свърши всичко това?

Когато парите за тази измама свършат. Но няма да е скоро. Факт е, че всяка извънредна ситуация бързо се превръща във фактор на икономиката и придобива самоподдържащ се характер. Върхушката иска да продължи извънредната ситуация и през следващите години. На глобалния елит това „извънредно положение“ му е жизненоважно, за да преструктурира и пренастрои глобалните си икономически и финансови механизми.

Ограничителните мерки на правителствата са минимално здравни и основно икономически. Причините са политически, а не епидемиологични.

Изводът е ясен – епидемията от коронавирус е само прикритие за световната икономическа криза, а медиите и „експертите“ по същество обслужват виновника за тази криза – глобалния финансов капитал. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВРЛИМ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ БОРИСОВ ГЕШЕВ НАТО И ЕС БЕЗ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА

    • Не се заблуждавай, Русия също е в заверата.Пандемията е планирана отдавна с благословията на 173 държави.

  2. Така ли никой не разбра, че ВИРУСЪТ се казва алчност и той е заразил човеците не днес, нито вчера? Всичко останало е подвластно на този вирус и е следствие от него. Ако човеците са се развили достатъчно, ще знаят, че с него трябва да се борят, а не само със заразените. Какъв е смисълът да избиеш всички алчни, ако в теб има от същото? Колко можем да се самозалъгваме, че битката е за справедливост? До сега винаги, каквато и да е била идеята, колкото и да е била справедлива, победителите са сядали на стола на победените и са вземали тяхното имущество… и им се е услаждало. Къде е този Христос, който безкористно ще води борбата?

  3. САМО В РУСКАТА ВАКСИНА ИМАМЕ ДОВЕРИЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД В НИКОЯ ДРУГА ЗАЩОТО Е ГЕНОЦИД И РОБСТВО САМО БРАТСКА РУСИЯ НИ ОБИЧА И ИСКА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ

  4. Кога ще се надигнем срещу сатанисткия елит унищожаващ човечеството с вируси, гмо храна, чемтрейлс, хаарп земетресения, 5джи, изкуствено създадени конфликти на верска и сексуална основа, войни, фалити на бизнеси,разруха….?!

    • Ами надигай се, кой ти пречи?
      Хващай кухненският сатър и действай!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *