Време е за БУНТЪТ на Вишия Живот! Или те – нас, или ние – тях!

Настъпи времето за бунта на вашия живот. Мирисът на революция се носи във въздуха и пукутевицата ще затрещи всеки момент. Тъкмо сега, когато сме в окото на мега депресията, предизвикана от фалшивата пандемия Ковид-19, чиято единствена функция е да прикрие  глобалния финансов и икономически хаос – който пък е предвестник на фалита на глобалната икономика.

Именно пандемията е най-ярката илюстрация и доказателство за онова, което пишем от 20 години – че ще дойде момента на разплатата, когато единственият въпрос ще е “ кой ще оцелее – ние или те“. Както и дали ще продължим да съзерцаваме в ступор как глобалните западни елити ни унищожават, или ще излезем от вцепенилия ни страх и ще направим опит да се реваншираме пред историята и бъдещето си.

Защото животът винаги е бил борба. Тежка, напрегната, често и жестока борба, в която по-често побеждава злото, а реалността няма нищо общо с приказките от библията.

И защото земният ни живот, в крайна сметка, е само върхът на айсберга на онова, което се нарича вечност. Дали ще бъдем допуснати до нея зависи само от нас.

Глобалния западен елит си измисли някаква епидемия и ни наложи някакви маски, за които даже им плащаме. Давате ли си сметка, че по този начин ни наложиха и данък „въздух“– връх на безумието, обхванало тази планета под глобалния неолиберален фашистки режим и неговите местни български колониални лакеи ГЕРБ и присъдружници.

Едва ли някой вече се съмнява, че насаденият ни от САЩ след 1990 г. режим е антибългарски, антинароден, антинационален, арогантен, просташки, наркозависим и бандитски. И силно деградиращ политиката, икономиката, образованието, отбраната, науката, здравеопазването, културата, спорта и медиите в страната ни. Едва ли някой се съмнява, че такова е положението в почти целия останал свят – навсякъде, където САЩ са разположили военните си бази, народите пъшкат под новото глобално иго.

До върха на мафиотската пирамида у нас се докопаха неграмотни простаци, чиято цел е да пълнят джобовете си и тези на своите западни господари, с което да получат „индулгенции“ да продължават да пълнят гушите си.

Само за 30 години победилият Запад превърна древната ни държава в клоака, а народът ни се озова в черната дупка на Европа и преобразен в дрипа на европейската цивилизация.

България стигна до задънената улица на своя исторически път по всички параметри. Вече 30 години всичко в България се движи само в една посока – надолу. Властта и обществото са развратени и пропити от корупция, държавният апарат не изпълнява никакви социални и национални функции. Всичко е злокачествено болно и пропито от лъжи.

Лъжата ражда нихилизъм. Нихилизмът ражда страх. Страхът ражда омраза. Омразата ражда насилие. И съпротива.

Въпросът сега вече не е дали да се присъедините към съпротивата, а под каква форма.

Единствената все още възможна форма е въоръжената национално-освободителната и антиколониална борба, съобразена с новите условия в съвременния дигитален свят.

Това се отнася за цялата планета. Глобалната картина е, че 99 % от хората по света са срещу 1 процент западна паразитираща глобална финансова мафия и местните й лакеи – политици. Ако те победят, историята на човека, като биологичен вид, ще стигне до своя край в невиждана катастрофа.

А онези, които все още си мислят, че ще могат да избягат или да се скрият от тази битка – грешат. Още повече, че вече са в списъка на отписаните и нямат какво да губят.

Така че, Добре дошли в най-голямата битка в историята на човечеството. Битка, в която така или иначе участвате, защото сте участници в самия живот. Всички сме на кръстопътя на тази битка.

А изборът ви дали ще сте активен участник или наблюдател се крие в отговора на въпроса „Те – нас, или ние- тях?!“

Ние, или нас. Разликата е огромна. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А аз съм с варварите. „Цивилизацията“ трябва да бъде унищожена. Гангрена така се лекува.

  2. Само да питам: За нас пенсионерите ще има ли униформи, пушки и муниции? Още повече не знаем кога и къде да се явим и какво да носим.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *