Ути Сгриза Емануела: Децата ти трябва да се Срамуват от теб! Виж Отговора на Фолк певицата:

Ути срещу ЕмануелаУти е подел истинска война срещу чалгата и по-точно срещу Емануела.

Може би за да се хареса на зрителите и на част от съквартирантите, той люто се метна върху Емануела и започна да я гризе с думи отровни де къде я види.

„Как не те е срам. Събличаш се танцуваш, пееш. Децата ти тябва да се срамуват от теб. След години нема да смеят да те погледнат в очите, като знаят, че майка им е кръчмарска певачка и какви текстове е имала и какви думи е изричала…“, скочи с небивала жестокост майстора на черпака върху клетата фолк певица.

„Ти първо си направи деца и тогава ми чети морал, сряза го певицата. Направи ги, отгледай ги, възпитай ги. Отстрани е много лесно! Таралеж в гащите е израз от разговорния език и в него няма нищо сексуално. Този израз значи същото като карфица в задника. След като толкова се прекланяш към чуждата музика, заслушай се в текстовете и виж какво пеят любимците ти от чужбина. Направо си го казват едно към едно, но техните деца не се срамуват от тях“, затапи го Емануела.

Странно е, че в къщото време Ути е пръв приятел с Рени, която също е чалга певица и има далеч по-пошли текствове, а освен това, за разлика от Емануела, наскоро се снима и гола, за да рекламира своя нова песен. Оказа се, че войната на Ути с Емануела не е срещу чалгата, а на лична основа.

Певицата издаде, че преди време над 20 пъти я е канил в предаването си. Буквално загрял телефона на пиарката й, но Еми му отказала по причина, че предаването му не е рейтингово.

„Явно е доста злобен човек, щом още помни и ме хапе, когато и където ме види“, сподели фолкаджийката пред Миглена Ангелова. Вън си счупи пристите и кръста да ме кани, а тук се прави, че не ме познава. Това е пълно двуличие.

А какво пея аз си е моя работа.

Децата са си мои и си ги гледам.

И няма защо да се срамуват от мен, категорично заяви Емануела. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *