Актриса от „Откраднат живот“ се Кандидатира за Кмет! Виж Тук:

ЕленаЕлена Карабойчева, която играе ролята на сестра Чокова в нашумелия български сериал „Откраднат живот“, внезапно е решила да промени посоката на кариерното си развитие.

Най-внезапно къдрокосата актриса се е кандидатирала за кмет на столичния район „Младост“, преценявайки вероятно, че във властта има много повече хляб, отколкото в киното.

Родената в Пазарджик Елена е една от 13-те номинации за кмет във втория по големина столичен район, където живеят над 100 000 души.

Ролята й във филма е второстепенна – тя работи като медицинска сестра в Спешното отделение, а през свободното от тикане на носилки и подаване на папки с изследвания време, клюкарства с останалите си колежки за лекарите.

Карабойчева обаче мечтае за нещо повече на екрана или в живота. Явно мижавата й на този етап кариера в киното не я задоволява, затова се е насочила към политиката.

Самият факт, че е класирана 13-та, показва, че няма да стане никакъв кмет, но пък не пречи да пробва. Амбициите й са толкова големи, че тя даже обещала да се откаже от артистичната си кариера, ако влезе във властта.

А филмът нищо няма да изгуби, ако сменят една медицинска сестра – клюкарка, с друга, коментират фенове на сериала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/4MdW_OSZVuo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Елена Карабойчева е толкова сексапилна, че спокойно може да конкурира Наоми Кембъл. По-добре, че не е успяла в политиката, все ще удари и нейният час. Успех, Ели!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *