Невероятно! Ицко Финци Чака Бебе на 83 години от младата си съпруга! СНИМКА Виж Тук:

ИцкоИцхак Финци ще става баща на 83 години.

Това е прецедент не само у нас, но и в цял свят сред известните актьори.

Поне на Ицо не му е за сефте. Той вече има син на възраст, на която би могъл да бъде дядо на братчето или сестричката си. Самуел (Санчо) Финци е популярен актьор в Германия, и тази година навърши 50. Но явно  половин век по късно на Ицко Финци отново му се е приискало да стене татко и всеки момент чака второто си бебе – от 38-годишната си съпруга Лиза Боева, за която се ожени преди две години.

Бракът на Ицхак Финци взриви творческите среди и мнозина не можеха да повярват.

Ицко 1Финци често организира творчески вечери, където свири на цигулка и пиано и чете свои творби, а до него неизменно стои любимата му Лиза и го гледа влюбено. Двамата разказват, че всеки е муза за другия и взаимно се вдъхновяват в творческия си път.

Нестандартната двойка направи няколко филма заедно, а после се ожениха. Това колегите им успяха да преглътнат… но новината за бебето им дойде малко в повече. Но то е факт и скоро ще се появи на бял свят за радост на мама и татко, които не са в първа младост, но го чакат с голям мерак.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/EpeaXDTazXc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Браво бате ИЦКО.Ти си истинска радост за мъжкото съсловие.Жив,здрав,прав и корав.

  2. Антъни Куин е станал баща на по-голяма възраст от Финци.Но,какво толкова ,,стряскащо,,има в това не разбирам.Живи и здрави да са.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *