Само в Skandalno.net: Уникални Снимки от Сватбата на Брата на Джино Бианкалана! Защо Боби Ташев се ожени далеч от семейството си? Виж Тук:

Братът на Джино, Боби Ташев и половинката му Мими

Преди време Skandalno.net  първи се добра до информацията и написа, че братът на Джино Бианкалана се е оженил тайно в България. Боби Ташев и съпругата му бяха отседнали в столичния хотел „Шератон”, където се проведе и сватбеното им тържество. И двамата младоженци обаче не се похвалиха за събитието със снимки във фейсбук профилите си. И сега пак, отново и Единствено ние от Skandalno.net ги публикуваме:

Боби Ташев и половинката му Мими се венчаха в България!

Защо Боби се венча далеч от семейството си в Чикаго, е въпрос който през последните седмици живо вълнува феновете на брат му Джино в България. Клюката реди, че братята са кръвно скарани, въпреки че Боби защитаваше Джино в живите студиа по време на участието му във „Вип Брадър”.

На върха на славата след риалитито, Джино си поигра на бонвиван с доста родни фолкгърли, за да теши мъката си по прясно омъжената за наследника на „Канарите” бивша негова любовница Джена. С певицата Джино Бианкалана изкара страстна връзка, която завърши с отказ от нейна страна да го вземе за съпруг.

Боби Ташев и Мими!

И докато Джена караше медения си месец, Джино се върна в Чикаго, за да се претрепе жестоко с мотор. След предишната му травма в главата, положението на риалити звездата никак не е розово, казват запознати.

Родителите на братята Ташеви винаги са се грижели повече за по-малкия си син Джино, отколкото за брат му Боби, когото техни познати описват като пълна противоположност на ексцентричния Бианкалана.

Боби бил скромен и трудолюбив, и не бройкал жени като брат си. Бракът със сегашната му съпруга се предхождал от 15-годишна връзка. Момчето не харесвало изцепките на по-малкия си нафукан брат и звезделеенето му, както и факта, че „номерата на Джино” винаги минавали пред родителите им.

Докато Боби се трудел, животът на Джино бил нон стоп фукане и прахосване на пари. В един момент на Боби най-накрая му писнало и обърнал гръб на парвенюшкото си семейство. Грабнал си булката и дошъл в България, където не си бил идвал цели 16 години. След сватбата той и вече законната му съпруга обмислят вариант да останат тук за постоянно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *