Братът на Джино се ожени тайно в България! Не покани Семейството си на Сватбата! Виж Защо:

Джино брат
След 15-годишна връзка по-големия брат на Джино, Боби сключи брак с приятелката си Мими

Братът на Джино БианкаланаБоби, който е доста по-неизвестен от нахакания брадър, се ожени тайно в България.

С булката Мими те са заедно от 15 години, но досега все не намирали време да ударят по един подпис и да узаконят връзката си. Мечтаели да го направят в България, родната им страна, и чак сега се решили да го сторят. Двойката кацна на родна земя  на 23 ноември, а церемонията и сватбеното тържество се състояха три дни по-късно в зала на столичния хотел „Шератон“.
Младоженците Боби и Мими наели сватбена агенция, която да подготви всичко, а активно участвал и семейният им приятел и доскорошен мениджър на Джино Краси Куртев, който даже организирал ергенско парти за Боби.
Джино не присъства на тържеството, тъй като още се възстановява от тежката катастрофа с мотор, която претърпя преди половин година и операциите по сглобяването му продължават.
Освен това отношенията между двамата братя не са от най-розовите.

Боби изобщо не одобрявал начина на живот на по-малкия си брат, хазартния му характер, неприятностите, в които вечно се забърква, суетата му и факта, че непрекъснато минава между капките. Именно Боби носел на плещите си семейния бизнес, работел по 12-14 часа на ден, а Джино повече скатавал и гледал да мине между капките. Освен това бил глезеното дете в семейството и винаги получавал повече, отколкото давал. Въртял се като хиена край родителите им и вадел душата им с памук, за да постигне своето.

Боби не може да понася по-малкия си брат Джино!
Боби не може да понася по-малкия си брат Джино!
Отношенията между двамата съвсем се разкапали, когато Джино решил да участва във ВИП Брадър точно когато във фамилната им фирма имало най-много работа. Противно на решението на семейния съвет, Джино не само дошъл в България, но месеци след финала на шоуто „забравил“ да се върне.
Той непрекъснато повтарял на брат си колко е известен и как се е превърнал в звезда, а Боби опъвал каиша във фирмата.
Затова никак не е чудно, че на бързата и неочаквана сватба в „Шератон“ не присъстваха нито разглезения Джино, нито родителите им, тъй като били заети да бдят над  ранения си любимец. На тържеството Боби поканил само роднините си от България и стари приятели, с които не е прекъсвал връзките си от 16 години, през които е в САЩ.

По-големият брат на Бианкалана не пожелал и медиен шум, затова пред ресторанта на хотела нямаше журналисти и светкавици. „Той е земен човек, коренно различен е от брат си и не обича славата и показността“, коментираха негови приятели. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *