„Умни и красиви“ излязоха на протест, чакат чичко Сорос да им каже за какво протестират

протестШепа протестъри пак излязоха на улиците, а на въпроса защо, твърдят, че против системата.

Едни отговарят, че искат оставката на КС, други на Цацаров, трети пък в защита на вече подалия оставка правосъден министър Христо Иванов.

Иванов излезе от техните редици, качи се на поста от тяхната квота, а сега бе принуден набързо да се раздели с властта. Това никак не се хареса на някои хора зад Океана и те се опитаха да спретнат някое майденче у нас и да заплашат правителството, показвайки кой командва парада.

В социалната мрежа битува твърдението, че“умните и красивите“ са изкарани на улицата от господарите си, а по-късно ще получат  указания за какво точно протестират. Типично по български и то подчинено български, където шепа хора трябва да оправдаят доларите, които се изливат в джобовете им.

Засега соросоидите не пречат на никого, освен на софиянци, които не могат да се приберат от работа по и без това задръстените улици. Те отнасят хиляди псувни за това, че се опитват да блокират движението и да наложат хаос в столицата.

Ако чичко Сорос познава по-добре българския манталитет, той не би си правил труда да хвърля пари за кауза пердута. Родният протестър трудно излиза от къщи и трудно оставя салатката с ракийката, за да се бори с вятърни мелници. Особено пък преди празници, когато предпочита да обикаля магазините и роднините и да стои пред трапезата на топло.

Анализатори продължават да е чудят какви са тези млади хора по улиците и за какво точно се борят, след като са аполитични, нямат идея какво се случва в държавата и чакат някой да им каже, за да стъкмят един свестен лозунг.

Реформаторите пък, които решиха да абдикират от властта, едва ли имат чак такива поддръжници и Костов трябва горещо да благодари на Америка, че в калабалъка излиза, че застават на негова страна.

А САЩ явно предупреждават и Бойко Борисов какво ще му се случи, ако не слушка.

За по-сигурно повече от протестиращите са с маски и качулки, за да не разберат познатите им с какво си изкарват хляба.

Мила родна картинка.

И тъжна.

https://youtu.be/9MzeW3v24UM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *