Украинският посланик в Германия поиска допълнителни доставки на оръжие, „за да бъдат спасени още повече цивилни“

Украинският посланик в Германия Олексий Макеев поиска допълнителна помощ за страната си срещу руската инвазия, предаде ДПА. „Мирът не пада от небето. За него трябва да се бориш. И ние, украинците, правим това от името на всички европейци“, каза той в интервю за германския в. „Функе“, което ще бъде публикувано днес.

Украинците биха приветствали „повече смелост и решителност от съюзниците и партньорите“, подчерта Макеев.

„Пълно освобождаване на страната ни от руските окупатори, възстановяване на суверенитета и териториалната цялост на Украйна, завръщане на сънародниците ни, които сега са бежанци в Европа и Русия, в техните домове, възстановяване на разрушенията в Украйна и напредък към ЕС и НАТО“, са сред целите на Киев за 2023 г., които Макеев описва в интервюто.

Той повтори искането за допълнителни доставки на оръжие, „за да бъдат спасени още повече цивилни в Украйна“.

Попитан за възможното решаване на конфликта, посланик Макеев цитира плана от десет стъпки на Володимир Зеленски, чиято „формула за мир“ включва пълно изтегляне на руските войски от украинската земя, освобождаване на пленените войници, съд за руските военнопрестъпници и гаранции за сигурността на страната му – искания, които Кремъл отхвърля, посочва ДПА.

Източник: БТА

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. ТОЙ И ПУТИН ТОЧНО ТОВА МИСЛИ! ЩЕ СТЕ БЕЛИТЕ РОБИ НА ЕВРОПА!ЖЕНИТЕ ВИ ЩЕ КРАСЯТ АМСТЕРДАМСКИТЕ БАРДАЦИ! ДЕЦАТА ВИ ЩЕ БЪДАТ БРАТЧЕТАТА НА ГАВРОШ! ПАДА ВИ СЕ,КОПЕЛЕНЦА ХАМВРИКАНСКИ!ИСКАХТЕ ДЕМОКРАЦИЯ? ИМАТЕ Я! НАСЛАЖДАВАЙТЕ И СЕ! И НИЕ СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА РУСКИТЕ РАКЕТИ!

    • „Никакъв закон не ще може да противодейства на идването на Христа. Христос ще дойде да уреди работите и справедливостта ще стане основен камък… Веднъж завинаги лицемерието и кражбите трябва да престанат, защото един човек лъгал ли те е много, и сега ще те излъже. А пък който праведник съжалява един грешник, Господ ще му каже да си размени мястото с него. Трябва да се накаже светът и на всеки предстои да се даде това, което заслужава.
      Понеже вие сте в единадесетия час, то на вас се приказва; на другите не бива да се говори. На Земята има всичките условия за един добър живот, но по причина на нашата вина не се дават на всеки условията. Досега добрите слугуваха на злите, а отсега нататък, ще се обърне наопаки: злите ще слугуват на добрите. Времената, в които живеете, си вървят нормално, по естествен ред. Господ е започнал да чисти света, но това го знаят само умните хора.
      Сегашните министри, попове, ако крадат, не само те, но и родът им ще изчезне, помен няма да остане. Трябва да се разбере, че има ред и порядък в света.
      Сега архангел Михаил е военачалник, той е, който се състезава на земята с лошите духове, които ще разпръсне, ще разсипе и ще обърне мислите им против тях. Всичките светии ще дойдат на земята, но чакат благоприятни условия и тия условия Христос ще ги подготви, за да дойдат. Тези добри човеци ще дойдат за еволюция, а не че ще им бъде по-добре.
      Вие сте при вратата на една епоха, в която настава чистене. Няма вече да има тази алчност, щото всеки да иска да те измами. Толкова години сте чакали и сега сте на вратата, няма причини за пъшкане.
      Добрите хора няма защо да плачат, а като гледате как Господ пердаши, радвайте се, защото това е благословение. Щом се изпъдят всички лоши духове от хората, светът ще се оправи.
      Вие, които сте в единадесетия час, които срещнете, трябва да ги отпратите, за да вървят в пътя на истината. А за останалите, като дойдат страданията, ще ги научат. За България можеха да дойдат много нещастия, но ги предотвратихме, и занапред, ако българите вървят добре, по-добре ще им се съдействува. Но ако грешат, кармата е назряла и може да последва най-лошо за тях.
      Вие слугувате на сатаната, а питате каква е волята Божия. Докато не си уредим сметките с Господа, винаги ще бъдем в страдания. Щом обаче ги уредим, ще ни бъде добре“

  2. укро-джендърче, ходи в мюсюлманските гета на берлин да си искаш, там със сигурност ще те огрее, поне да един вътрешно анален масаж.

  3. ЕДИН ГОЛ ХУЙ ОТ ГЕРМАНИЯ ЗА ТЕБ, СЛЕД КАТО ИМ ПАЛЕХТЕ НЕМСКИТЕ МАГАЗИНИ В РУСИЯ И ВЗРИВИХТЕ ТРЪБАТА С ГАЗ, ЕДИН ГОЛ ХУЙ И ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ВАС, ЗА УБИТИТЕ БЪЛГАРИ, ЗАПАЛЕНИ ЗНАМЕНА, ПОРУГАН ПАМЕТНИК И ЗАБРАНА ДА ГОВОРЯТ НА РОДНИЯ СИ ЕЗИК!

  4. СЕГА ЩЕ ИМАТЕ ЗАРЯ,ДЕНОНОЩНА! БЕЗПЛАТНА! ДАВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ!ОСИГУРЕТЕ ИМ АРМАГЕДОН!ТЕ,ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ! СЛАВА НА ПУТИН!

  5. СЛАВА ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ НЕ СПИРАЙТЕ В УКРАЙНА СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ О УПРАВЛЯВАЩИТЕ Я ФАШИСТИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ИДВАЙТЕ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ИМАТЕ ОБИЧТА НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЧАКАМЕ ВИ БРАТУШКИ ИДВАЙТЕ ДА ПОМЕТЕМ ОБЩИЯ НИ ВРАГ ЗАЕДНО МОЖЕМ КАТО НА ШИПКА С ВАС СМЕ РУСКИ СВЯТИ БРАТЯ !

  6. Не знам в столицата как е но в моят роден град е истински ужас. Трафикът е станал наистина ужасен и то по причина на войната в Украйна. Вече не можеш да мръднеш с кола от един светофар до друг, без да срещнеш някое новичко“Бентли араж – купе“, „Мезерати “ , „Майбах“ или още някоя скромна марка с украински номера – „Поршетата“ и „Тойотите“ просто не се броят! Карат като „зеленясали“ – т.е под влияние на редица забранени субстанции. Изкушават местните да ги халосат с някоя стара „Зазка“. Така не може! Всички такива коли трябва веднага да се подложат на митническа проверка. Не ме напуска виждането, че на укрите тука всичко е позволено. Има ли някой, който да каже,колко от тези мигранти официално се водят трудовозаети в България и колко са на субсидии – нямало пари за детски линейки – хайде де! Не харесват нашите хотели а в Монако не ги искат – защо ли?

    • Ти да видиш! Българите взеха да се сещат, че им подменят етническия състав на населението, с такова дето мрази Русия и затова има повече права.

      • И ги изхранват робите българи, които вярват, че живеят във възможно най-великата демокрация!

    • Като чета описанието ти ми се струва, че сме от един и същ роден град, в най-източната част на страната, където укрите най-обичат да отсядат. Преди време една такава колица с укрорегистрация малко се запали, но явно им е било малко.

  7. Щели да спасяват?? Да ама надали!Убивате сънародниците си и преписвате вината на руснаците! Сатанисти сте вие и нацисти фенове на злото!

  8. “за да бъдат спасени още повече цивилни”- лъжа.
    “за да бъдат избивани цивилни и нецивилни руснаци”- истина
    Типичен пример за емоционална манипулация с подмяна на думите и подмяна на истината с лъжа, описан в учебниците.
    Докога си мислите, че така ще си я карате?
    Докато се срине симулацията ви.
    А тя ще се срине напълно. Много скоро.

  9. Да, да „Хм“ – за Варна става дума. Защо бе никой безпристрастен журналист не редна нещо за демонстрациите на укрите когато ги местиха от хотелите в държавни станции – не искали, нямали интернет и още незнам какво си! Колко месеца държавата се занимава с украинците и не можа нищо да направи за три разрушени от глупостта на „горските хора“ села в балкана? То не бе демонстриране, то не бе изхвърляне на храна – не била съобразена с техните национални особенности. Не харесваха хотели по морето – били стари! Влизат във фризьорски салон и след това отказват да платят – били украинци! Пътуваха безплатно, всичко безплатно – до кога. Да направим всичко безплатно и за руснаците – ау,чувам вече какъв вой се вдигна! Във Варна, трябва да се ходи само с маска – но на очите. Иначе щеш нещеш почваш да се къздисваш!

    • Докато има добитък съгласен да е роб и да го яхва всеки мераклия, все ще се намират господари, който ги онождат!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *