Ужас! Победителят в „Евровизия“ бил гей!

евровизияФенките на шведския певец Манс Зелмерльов, който спечели наградата на тазгодишната Евровизия с песента „Герои“, са в потрес.

Те намерили случайно в социалните мрежи снимка, на която Манс се целува страстно  с мъж. Проблемът не бил толкова в интимното фото, колкото от поведението на певеца. В Швеция Манс непрекъснато повтаря, че не  може да понася обратни и ратува за нормални отношения между мъже и жени, кат нарочи всичко останало перверзия.

Любопитно е, че на всичкото отгоре  фотосът е правен по време на парти в Стокхолм, където са се събрали само хора с различна от традиционната се*суална ориентация, а самият Зелмерльов е облечен със садо-мазо костюм, който говори доста за предпочитанията му.

Само преди месец Манс предизвика сериозен  скандал в местно кулинарно предаване отново с изказване срещу хората с различни наклонности. „Не гледам с добро око на  хомосексуализма, защото той не води към възпроизвеждане на рода и човечеството“, каза остро  младият мъж. Но  дни след това бе  принуден да даде интервю, в което да се извини публично мъжете  и жените с нестандартна се*с ориентация.

Сега снимката как се целува с мъж, предизвика сериозни съмнения в думите му и в истинската му се*суална същност.  Това обяснява и гейската атака срещу Полина Гагарина от Русия, която беше основният фаворит за спечелване на конкурса.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *