Ужас! Насилиха Камен Во в тоалетната!

Камен голямаНа Камен Воденичаров определено му е тръгнало наопаки. След като  бе ограбен – първо апартаментът му, а после  и джипът му – сега пък актьорът станал обект  на груб сексуален набег.

Камен бил атакуван фронтално от двама грубияни, докато се стоял в компания  в столичен клуб. Това щеше да остане малка тайна на големия актьор, ако свидетел не беше публикувал видяното  в профила си във Фейсбук.

Тези  двама идиоти си го набелязаха още в началото на вечерта, започнаха да се въртят  около масата му и да го ухажват и закачат. Камен беше дошъл  с две приятелки и зевзеците не спряха да пращат на масата им питиета да ги черпят. Воденичаров  не обръщал внимание на  опиянчените клиенти на клуба, но те решили да се гаврят с него докрай.

Издебнали го да отиде в мъжката тоалетна и там го заклещили. Единият  затиснал вратата, за да не може никой да влезе вътре, а другият  започнал да го блъска и да го заплашва, че ще го убие. Камен доста се уплашил и помислил, че искат да го оберат. Те обаче се изсмяли и го накарали да си свали панталона. „Покажи ни го, педи!“, крещял екзалтирано  единият, а другият  го заплашвал, че ако вика и не се подчинява, „лошо му се пише“.

Камен уплашено се подчинил на грозните заплахи и се съблякал  по бельо. Мъжете се засилили  да му свалят и слиповете, но тогава се появили хората – спасители  на Воденичаров. Притеснени от дългото му отсъствие, приятелките му извикали охранителите. Те  нахълтали  блъскайки с рамо вратата в тоалетната и попаднали на срамната сцена. Яките мъжаги изавлекли навън насилниците и им ударили жесток бой.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *