Ужас! Кръв капе върху картата на България, купувайте боб и превръзки, призова ясновидката Николета

Николета ясновидка лютеницаЯсновидката Николета Йорданова каза, че е получила видение.  Тя видяла картата на България, върху която капела кръв и хора, които умират от глад.

Според нея небето й дава ясен знак, че България ще бъде замесена във война до дни. Трябва да предупредя хората, длъжна съм да го направя, не си правя реклама, каза тя пред столичен вестник.

Нека българите вземат мерки, защото по мои усещания, които рядко ме лъжат, страната ни до седмици ще бъде завесена във война, ще има кръв и жертви, ще изчезнат продуктите от магазините.
Николета  съветва хората  да си набавят провизии, консерви, бобови култури, ориз и варива, брашно, лекарства , цигари и кафе, а жените  непременно дамски превръзки, сапуни и препарати за пране. Виждам как самолети преминават над страната. Може да има и замърсяване на водата.  Купете и вода, продължава да нарежда ясновидката, която за целта е приложила снимка. На нея тя разкрачена срещу камерата, бърка любеница и се запасява за войната.
Ние нямаме армия и на този етап сме роби на всички силни държави, твърди Николета.

За наше щастие огромна част от предсказанията й не се сбъдват и дано и това е от тях!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Както се е разчекнала, ясно с коя част на анатомията си поличава видения

  2. stiga ste plasheli horata ,be nenormalnici.Ot kolko godini vse ymmirame i vse s me jivi.Samo strax vselqvate.

  3. Но, срещу кого ще воюваме? Нали сме в НАТО значи трябва да е някой друг? Но кой? Русия нема да ни нападне, нишо, че Плевнелиев я категоризира като враг, по простата причина, че няма причина. А и сме стари дружки дето се казва, най-много да ни отреже в цената на горива. Значи ако ще има война ще е на НАТО и някой? Но кой? Единственно тук се ребчат НАТО срещу Русия. Третата опасност е войната от юг. Аз нема да се запасявам, щото се запасявах яко – качил съм като за зимен сън…. Ще държи известно време запаса… Но ако започне война, и закапе кръв, тогава ще трябва да се вземат мерки за ответен удар върху агрессора! Казвай кой е той и да знаем кой ни напада! Стига екстрасенсите сте говорил абстрактно – всяко нещо е конкретно! Аман от обобщаващи гадатели… Направо сте си астролози…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *