Ясновидката Николета: Ще арестуват Цветанов, през октомври почва гражданска война

7

Николета Йорданова ясновидкаЦветан Цветанов ще бъде арестуван, каза категорично в предаването на Диков каза ясновидката Николета Йорданова.

Заедно с него ще бъдат вкарани в ареста още няколко министри. Няма как да се обградиш с девойчета и да им плащат по 3000 лева заплата, без да работят, но пък да извършват други услуги. Няма как после да не ти поискат сметка. Бойко Борисов трябва да избере – или да излезе от политиката, или да умре. Той смята,че си и е препикал стола във властта, но не е така. Няма да се задържи във власттта. Бойко13Влезе със сила в нея и накрая може да го принудят със сила да се махне.

Волен Сидеров първо се е продал на ГЕРБ. Взел е много пари. Сега е взел един милион от Станишев, за да го подкрепя. Не виждам и неговата политическа кариера. Ще си отиде и той, защото има официална любовница, но зад гърба й върти още едно момиче, така че ще си отиде. Не виждам ясно кога, но не е далеч. През октомври в България ще стане гражданска война. Българите най-после ще променят системата и ще се почувстват достойни хора. Злото, което е тегнело на гърбовете им, ще се махне, ще се освободят. Но бунтовете ще прдължат дълго, може и жертви да има. Николета съобщи на Диков, че го подслушват, а той усмихнато отговори, че знае. Но за останлото не й вярва. Тя пък се обиди и заяви, че министри от много правителства са идвали за съвети при нея и винаги са оставали доволни. А дали той й вярва, си е негов проблем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. ТАЯ,ПЪК ОТКАЧЕНАТА-САМО ЛЪЖЕ!!!ЕДИН ПЪТ КАЖЕ ЕДНО,ПОСЛЕ СЪВСЕМ ДРУГО!ЛИЧНО Я СЛУШАХ ПРИ ГАЛА,КОГАТО ПАДНА Б.Б-ТЯ ТОГАВА КАЗ Б.Б ЩЕ СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН И ЩЕ УПРАВЛЯВА ОТНОВО!?ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛА-ЛЪЖЕ КАТО ЦИГАНКА!

 2. Тая трябва да бъде съдена и в Сливенския затвор да лежи. Пълна манипулация на обществото.Толкова лъжи и то без наказание….. стига.

 3. Това не е никаква ясновидка , а слаба актриса, която е назначена от мафията да играе роли по телевизията според случая. Понеже българите са луднали по врачки и магьосници и тая удобно успява да насажда в душите на раята послания от кукловодите.
  Дори цинично-агресивното и поведение е част от ролята и.
  Вервайте ми!

 4. Тая едва не наби Диков, който плахо каза, че не й вярва. Пък да не знаеш кой е Цацаров и кой е Орешарски и да питаш водещия кои са тия хора, че не ги позванам си беше огромна излагация. Щом е врачка, би трябвало поне тях да ги знае кои са

 5. „МОЛИ СЕ ГАДАТЕЛКЕ,МОЛИ СЕ ТОВА ДА НЕ СТАВА“(ДА НЕ СЕ СТИГНЕ ДО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА) НЕ ХАРЕСВАМ ХОРА ТЪРСЕЩИ ЕВТИНИ СЕНЗАЦИИ,А ТИ НИКОЛЕТА ТОЧНО ТОВА ПРАВИШ.ДА НЕ КАЖА НЕЩО В ПОВЕЧЕ ЗАЩОТО САМО ЧЕТЕЙКИ ИЗКАЗВАНЕТО ТИ ,НАПРАВО ТИ КАЗВАМ : ЛЪЖЕШ.КАЗВАШ ЧЕ НЕ ТИ ПЛАЩАЛИ ЗА ПИАР,Я КАЖИ ТОГАВА КАК СЕ ЗАВЪРТЯ НА 180 ГРАДУСА.ПРЕДИ ГОВОРЕШЕ КОЛКО ВЕЛИК Е БОЙКО ,СЕГА ЗАХВАНА ДРУГА ПЕСЕН,РАЗБИРА СЕ ПОДПЛАТЕНА С ФИНИКИЙСКИ ЗНАЦИ.НИМА В ЯСНОВИДСКАТА ТИ ГЛАВИЦА Я НЯМА ДИЛЕМАТА ЧЕ:“НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ“.КАТО КАЗВАШ КАКВО ГО ЧАКА БОРИСОВ,ПРОДЪЛЖИ КАКВО ОЧАКВА СТАНИШЕВ ,ДОГАН,СИДЕРОВ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ ПРЕХОДА ………

 6. Зимата говореше че Борисов пак ще спечели изборите но ще управлява в
  коалиция с Иван Костов,че гледа с пет крачки напред – сега обратното..
  С тези арести,убийства и гражданска война все едно слушам Бареков!

 7. ПРЕДСКАЗАНИЕ САМО ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ЩЕ ПРИБОРИ КОРУПЦИЯТА И ИСЛЯМИЗАЦИЯТА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *