Ужас! Брадърката Аделина оставила бебето си на гардероб, за да танцува в дискотека

Ади ядосанаСтрашни истини лъсват една след друга за съквартирантите в „Биг Брадър“.

Една от тях потресе дори и Киро, който общо взето не се стряска от нищо. Връщайки се в миналото в свободен разговор, Аделина разказа колко луда глава била на млади години.

Много ни се живееше с мъжа ми, много ни се танцуваше. Бебето ни беше малко, на два месеца и нямаше на кого да го оставим. Но и не можехме все да стоим вързани до него. Искахме да сме по дискотеките. Тогава измислихме номера. Вечер то спеше и изобщо нямаше да усети къде е. Сложихме го в една голяма пътна чанта, отидохме на дискотека и оставихме чантата на багаж. Но не казахме на жената какво има вътре.

Тъкмо бяхме във вихъра на танца и от гардероба пристигна пребледняла и уплашена лелката. Бебето се разревало, тя се стреснала, като го открила в чантата и хукнала из дансинга да ни търси. Скара ни се, че сме го оставили, развика се и ни изгониха от дискотеката точно на най-веселото.

Как си могла да направиш такова нещо – зяпнаха жените, даже очите на ромката Ирена се окръглиха, защото има дете и никога никъде не го е оставяла.

Ми на, луди-млади, сви рамене Ади.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *