Почина бабата на Андрея, певицата я жали на сцената по изхвръкнали ци*и и голо дупе

АндреаАндреа погреба баба си  по бащина линия Юлия.

Възрастната жена починала на 76 години в средата на август, но певицата не отменила претоварения си график и продължила да пее на сцената. Тя се оправдала, че има ангажименти, които не може да промени и да отложи.

Така задължителният 40 дневен траур не бил спазен и вместо да жали за любимата си баба, Андреа мятала гюбеци по заведенията, дивят се свидетели. Все пак тя излизала в черно облекло и хората биха я разбрали, ако рокличките не били твърде предизвикателни и разголени.

Какъв траур е това? Какво значение има цвета на роклята, когато деколтето й е до пъпа, силиконът прелива, а дрешката е толкова къса, че едва покрива дупето й, питат се нейни колежки, които спазват традициите. Що толкова е обичала баба си, би трябвало да почете паметта й, като не гледа на сексапила, а на приличието, категорични са те.

Баба Юлия починала  в старчески дом в Симитли,  близо до родното място на Андреа. Тя била болна и въпреки че семейството било богато и имало огромна къща с много стаи, изпратили жената в хоспис.  Вярно, бил модерен и скъп, но издъхнала в него, а близките й не били до нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Glupatzi,znaete li kade e Bjala Slatina i kade e Simitli, da wi eba majkata grozna tziganska??
    Abe,wie wsichkite li ste mangali v tozi gnusen website????Rjazani pushki,selski prachki,tapanari naebani!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *