Шок! Съученичка на Слави починала по време на концерта му

Слави концертТрагичен случай е станал по време на  грандиозния концерт на Слави Трифонов, който се проведе  на националния стадион „Васил Левски“ и въпреки дъжда и калта, събра близо 70 000 души на терена и по трибуните.

Съученичка на шоумена, която страшно харесвала песните му и си купила билети една от първите, починала по време на шоуто и то пред очите на сина си.

Фенката била от Лесидрен и преди години била с Дългия в едно училище. Пред познати тя се хвалела, че се познават лично и ревностно ходела на концертите му.

Дали от дългото чакане, дали от вълнение или еуфория, или от притеснение от изливащия се дъжд, на жената й прилошало и тя се  свлякла в краката на  публиката малко след старта на концерта. Веднага дошли лекари от една от дежурящите край стадиона линейки, но те не могли да реанимират и спасят жената.

В смъртния акт е написана окончателна диагноза инсулт. Жената пристигнала на стадиона да гледа концерта  заедно със сина си, който пък имал сериозни  двигателни проблеми. Момчето  било в шок, казаха от екипа на Би Ти Ви.

Слави Трифонов  бил уведомен за случилото се нещастие веднага след като приключил спектакълът. Той също много се разстроил и съвсем събрал границите на кръвното. Най-вероятно Дългия ще подпомогне финансово семейството на починалата, въпреки че не си я спомня от училище и не знае в кой клас е учила тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *