Андреа в шок – гонят я от „Пайнер“, тайнствена колежка й подляла вода

0

Андреа амлкаСупер скандал се тресе зад кулисите на  „Пайнер“ сигнализира  служител на фирмата.

Според него  Андреа е на път да бъде изгонена от империята на Митко Димитров. Половинката на Кубрат Пулев до няколко месеца  няма да бъде в каталога на фирмата, а причината за това била нейна колежка, която таяла към нея омраза и чието име не се споменава.

„Тя години наред се е месила и  е спъвала отношенията на Андреа с фирмата и кариерата й. Развали добрите колегиални отношения с шефа Митко Димитров. А той много слуша коя какво е казала за друга,  влияе се от интриги й най-вероятно  ще я изгони всеки момент “, разказва източникът пред сайта хотарена.

Аргумените на неназованата злосторница били, че Андреа си взимала отпуск, когато си поискала, отсъствала дълго време, когато е с Кубрат, позволявала си големи ваканции, не участвала в общи проекти, ако не била в настроение или пък ангажирана с Кобрата. Колежката веднага я натропвала пред Митко, а той пък правел забележки на подопечната си и й поставял ултиматуми.

Вследствие на непрекъснатите мизерии, които й правила колежката, Андреа се разболяла и лекува стрес и нерви. Но пази това в тайна от феновете и дори от любимия си.

Доказателство за черните облаци, които надвисват над главата на певицата това е липсата на снимката на Андреа на плаката на „Пайнер“ по случай традиционния концерт на фолкаджиите през декември.

В програмата са  Глория, Преслава, Галена, Фики, че даже Ани Хоанг и Гергана, само Андреа я няма.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *