Турският премиер шокиращо: Ще помагаме на мъжете да им търсим булки!

Турция премиерТурският премиер Ахмет Давутоглу заяви на предизборен митинг, че лично той и партията ще помагат на млади турци, „ако техните родители не могат“ да им намерят булки.

„Като си намерите работа, имате вече покрив, заплата и храна трябва да си намерите и съпруга. За да заживеете като другите, да направите семейство и да се възпроизвеждате!

Когато решите, че трябва да си намерите добра и достойна съпруга,  първо трябва да се консултирате с вашите родители, каквито са обичаите в нашата страна. С благословията на вашите майки и бащи  ще ви намерят подходяща жена. Ако обаче те не успеят да се справят с тази задача, можете да се обърнете към нас“, каза изненадващо Давутоглу. Ние ще ви помогнем да си намерите.

Оказа се, че от партията все пак няма да ходят от къща на къща да търсят моми за женене и да ги сватостват с мъжете, а към всяка  банкова сметка за сватба, която си открие мома или ерген,  правителството ще даде още  20% от сумата, която родителите са отделили. По този начин всеки младоженец ще стане по-апетитен за другия.

Възможно ли е  не обичате такова правителство, което ще се грижи за вас и семействата ви“, попита вдъхновено Давутоглу.

В българските форуми тази новина беше доста коментирана и сравнена със соцвица – и ако нямате деца и деца ще ви направим. Доста хора отбелязаха и че Турция живее с два века назад щом родителите избират жена на мъжете и семействата се правят не по любов, а по банкова сметка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *