Паника в Турция! Опасни терористи, начело с черна вдовица нахлули в страната

тъкачитеИнформация на турското разузнаване разпространи, че четиримата души са проникнали тази нощ през границата от Сирия.

По оперативни данни това е много добре подготвена група, която  готви „голяма  терористична атака„.

Четиримата са много опасни и обучени добре терористи, но не се знае каква е целта им. Полицията в цялата страна е на крак и проверява масово съмнителни лица, но поради наличието на много бежанци, претърсването се затруднява, пише сайтът  haber.sol.org. Засега е вероятно  нападателите  да изберат за своя мишена предизборен  митинг или да атакуват автобус с деца, увеселителен  кораб и даже самолет.

Проникналите в страната  са от клон на ИД, известен  като „Групата на тъкачите“. Те сменят непрекъснато самоличностите си и външността си, въоръжени и опасни са и не се движат заедно, а комуникират помежду си с предплатени карти.  Един от членовете на „тъкачите“  е жена, родена в Казахстан и с паспорт на германска гражданка. Тя е най-млада, но и най-опасна  в групата, тъй като е от така наречените „черни вдовици“ и е готова да се вреже в група хора и да се самовзриви, взривявайки и тях.

Турските власти молят всеки, който има информация за местонахождението на четиримата да сигнализира в полицията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *