Тръмп към Борисов: Изпълнявай каквото ти нареди г-жа Мустафа! Обща пресконференция с теб няма да имаме!

Тази вечер Бойко Борисов литна за Вашингтон, където утре има среща с Доналд Тръмп. Двамата щели да обсъдят включването на американски компании в българския енергиен сектор, увеличаването на бюджета и разходите ни за отбрана в рамките на НАТО, руското влияние в страната ни, което застрашавало устоите на демокрацията и… чудовищната корупция, която пък била основната пречка за икономическото и демократично израстване на България. Това заяви официално високопоставено лице от кабинета на Тръмп по повод визитата, а платените медийни глашатаи на ГЕРБ описаха програмата най-подробно с възклицания, въздишки и обилно слюноотделяне.

По телевизии, вестници и в интернет срещата е определяна като „историческа“, „съдбовна“ и Скандално.нет от сега предрича, че месеци след нея ще се въртят героични снимки и колажи, ще се цитират силно украсени и напълно измислени реплики между двамата „световни титани“ Тръмп и Борисов, с извинение. Чака ни бездарен пропаганден медиен цирк, който обаче ще ни струва пак милиарди. Истината обаче е, че на тази среща Борисов няма да е банкянски лъв, а пълзящият и тихо мъркащ в краката на господаря си дебел проскубан котарак, готов на всичко за малко внимание.

Дори за глупаците в България отдавна вече е ясно, че между реалните проблеми в обществото и тяхното медийно отразяване няма нищо общо. Защото всички основни информационни канали в държавата са овладени, купени и подчинени от управляващата колонията евро-атлантическа мафия ГЕРБ. И в този ред на мисли ето как всъщност ще протече срещата между геополитическият господар на България Доналд Тръмп и безропотният му местен васал Бойко Банкянски:

Първо: Тръмп ще говори, а Борисов само ще слуша и ще си записва. А самият „разговор“ ще протече така. Тръмп: Боко, знаем че си омазан до ушите в престъпления, знаем за тъмното ти мутренско минало,  за офшорните ти сметки в които криеш откраднатите милиарди от еврофондовете… абе, всичко знаем. Така че прави каквото ти нареди г-жа Херо Мустафа и по-бързичко и отривисто! Айде сега бегай  от тук, че не мога да те гледам! И… пресконференция с теб не давам, щот ме е гнус да стоя до таквоз мекере като теб, марш!

Борисов придружава американската посланичка Херо Мустафа
А инак списъкът с неща, които САЩ и нейната ,,Дълбока държава“ иска от България не е никак малък. Той включва задължението страната ни да купува възскъпите им оръжия, втечнен газ (вместо евтиния руски), да се задължим да не транзитираме руски газ, да не строим АЕЦ ,,Беляне“ и да потъваме все повече като народ в блатото на невежеството и простотията. Защото простият народ е най-удобното пушечно месо за налудните им теории за „ограничена ядрена война“ с Русия ( разбирай ядрен конфликт само на територията на Русия и в източните провинции на Европа.

В изявлението на говорителя на Тръмп буди любопитство още една фраза: 

„За Белия Дом и за българо-американските отношения е важно София да увеличи приноса си към бюджета за отбрана на НАТО“.
Видяхте ли какво постигна Борисов с това, че плати 8-те самолета F-16 предварително и в брой, като опоска парите на страната ни за пенсии и здравеопазване?! Даде сигнал на хищните американски пирани, че България е беззащитна и безволева и това само още повече ги настърви. Такива партньори са американците.
За САЩ думата „корупция“ означава несправяне с криминални групи, тероризъм и трафик. Когато говорят за корупция в други държави, те нямат предвид нейните по-незначителни форми, които не пречат на техния бизнес. Борбата с корупцията в други страни за тях е просто бизнес план, в който „прозрачността“, за която те настояват, гарантира внедряването на техните американски фирми в чуждите икономики. Т.е. борбата им с „местната мафия“ е борба с местния национален бизнес. Така че ако страната ни има скрити начини да подкрепя, финансира и дотира българските фирми, САЩ прави всичко възможно това да се прекрати. Защото така родните фирми ще са поставени в по-благоприятни условия за развитие от американските, които ще оперират по-трудно в такава среда. Подобни политики на държавна опека над частния бизнес имат Китай и Русия. И тези политики са напълно оправдани, защото в по-развитите икономически западни държави има огромни мултинационални корпорации, които при една пълна равнопоставеност с местния бизнес, могат бързо да задушат и убият последния, което пък ще отнеме и суверенитета на съответната държава. Защото кръговете днес са политико икономически, т.е. ако зад една политика не стои бизнес, тя не може да просъществува.
Народът не бива да се заблуждава относно целите на американците, когато твърдят, че се борят с корупцията в България. От наш общонароден интерес е българският бизнес да е в български ръце, които не са по-корумпирани от бизнес кръговете около Тръмп. Колкото до американските твърдения, че бизнесът ни не бива да бъде подкрепян с държавни средства и не трябва да му се позволява да източва държавния бюджет на страната, това е ясно. Само че американците не се борят с това. Та нали самите те източват държавни средства от българския бюджет, за да подкрепят собствения си американски бизнес (със задължаването ни да купуваме втечнения им газ, със задължението да купим 8 от изтребителите им, със задължението да не строим АЕЦ, че да продължим да купуваме прескъпия ток от ТЕЦ-овете им…).
А до каква степен суверенната и независима някога България днес е превърната в жалка американска колония, можете да си направите извода от следния пример: Под път и над път, с повод и без повод, всички партии у нас, когато искат да подчертаят правотата си по някой политически или корупционен казус, се позовават и цитират Department of State. Правят го за целите на вътрешната ни политика. Все едно Държавният департамент на САЩ е някаква българска институция на правдата и истината. А за да се засили внушението, политиците ни казват не „Държавният департамент на САЩ“, а само „Държавният департамент“. (Защото в първия случай институцията се поставя наравно с всички останали управленски институции на останалите държави по света), а във втория (Държавния департамент) правителството на САЩ се представя като единствения пророк на истината и справедливостта не само за България, а и за целия останал свят. Какво коленопреклонничество и каква колониална низост само!
Борисов не е виновен, че е некадърно корумпе, вербувано от западните служби заради тъмното си мафиотско минало, и назначено от същите за премиер – американски агент на влияние в колониалната територия България. Той беше приключил още когато се продаде за няколко долара, а народа си – за жълти стотинки и стана премиер на колонията! Виновните сме всички ние , които безучастно наблюдаваме как вече 10 години същото това мутренско недоразумение съсипва прекрасната ни страна за американски кеф и благополучие ! С бездействието си ние, целият български народ, сме съучастници в престъпленията на шайката агенти ГЕРБ , които методично и по чужд план унищожават държавата, населението и бъдещето на децата ни ! НАРОДЕ ??? Skandalno.net
Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. АЗ СЕ СРАМУВАМ ДА СЕ НАРИЧАМ БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНА НИЩО БЪЛГАРСКО САМО МАФИОТИ ЦИГАНИ НАРКОМАНИ ПРОСТИТУТКИ АЛКОХОЛЦИ БОКЛУЦИ СВЯСТНИЯ НАРОД ИЗБЯГА ОТ КЛОАКАТА БЪЛГАРИЯ В КОЯТО СЕ ПЛЮЕ И ДЕМОНИЗИРА БРАТСКА РУСИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ

  2. БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА ОТИВА В САЩ ДА УРЕДИ ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРИЦЕЛ СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ЖИВ ДА НЕ СЕ ВЪРНЕ ДАНО ЩЕ ТЕ ГРЪМНЕМ БОЙКО МРЪСТНИКО

  3. Анти ГЕРБ (Грабим Европа Рушим България)
    Слугата от небългарски произход Бойко Борисов, управител на колонията Булгаристан,на инструктаж във Вашингтон…
    Със сигурност може да се очаква,че ще има среща със своите началници от Американското еврейско лоби, със инструкции как да се води геноцида над Българите???

  4. Благодаря, уважаеми г-н Пею Благов, материалът Ви е чудесен, НО!!!
    Не приемам по никакъв начин обвиненията за бездействие на народа ни /респ. и към мен/. Какво да направим, според Вас? Аз поне не виждам авторитетна личност, на която да се доверя и да изляза на евентуален протест. Това се отнася и за всички, с които съм разговарял на тая тема. Дългият, патерицата на ГЕРБ, чалгаджийският шут? БОЕЦ, бивш гербераст? Нинова? Госпожа приватизаторката, приютила в партията си алчни, крупни олигарси? С две думи – няма лидер, който да поведе масите. По-точно лидери бол, читав нито един. А и при тая поддръжка отвън, ами не става! Историята е пълна с примери за неуспех при подобни на сегашните условия.

  5. ДОКАТО ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДА НИ ПОВЕДЕ…ПОСЛЕДНИЯТ ЩЕ ХЛОПНЕ ВРАТАТА НА БИВШАТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРЕВЪРНАЛА СЕ В ПОРЕДНАТА ТЕРИТОРИЯ НА Т Н К…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *