Три Брадъра през есента – и трите без тризначките!

тризначките1За пръв път този сезон ще има три издания на „Биг Брадър“, казаха от кухнята на предаването.

Стартът ще е в началото на септември  с класически „брадър“ с неизвестни участници, какъвто скоро не е имало. Впоследствие той ще  продължен с „ВИП брадър“ и „Биг брадър ол старс“ и ще продължи до Коледа. Дали ще има ол старс, ще зависи  от резултатите на обикновения „брадър“, с който ще стартира форматът.

В момента тече усилена  реклама на предаването заради неговата 10-годишнина в бг ефира. В ния са поканени почти  всички риалити герои, получили  популярност в Къщата, като единствено от победителите все още ги няма  само тризначките. Вяра, Надежда и Любов били сърдити на Нико Тупарев, че „не ги лансира и не ги третира като истински звезди“ /не им дал собствено предаване/ и отказват сега да му „вдигат рейтинга“.

„Ние на комунистическия влак Биг Брадър няма да се качим никога повече!!!“, заявиха трите  миналата година. „Много скоро ще разкажем на всички за манипулациите срещу нас и кражбата, която беше направена“, кълняха се те в социалната мрежа, но до ден днешен не са го направили.

Звездата на тризначките  изгря по време на „Биг брадър 3″, където те влязоха заедно. Любов победи  и грабна наградата от 200 000 лева, която подели със сестрите си.  Вътре трите родиха незабравими бисери от рода на:

„Дека са ми пръстените?“, „Бедна ти е фантастиката“,  „Ще ме подстригнете ли?“ и др. След като победиха, те добиха популярност и различни медии проявиха интерес към тях.

През 2007 година трите блондинки лъснаха на корицата на януарското издание на списание „Плейбой“. Бяха и специални  гости във „ВИП Брадър“ и „Биг брадър ол старс 1″ през сезона на 2012 година.

Накрая  самочувствието им нарасна дотолкова, че заявиха: „Васил Левски е жив в наше лице! Долу КОМУНИЗМА!!!“. На въпрос към тях какво общо има Васил Левски с комунизма, те не можаха да отговорят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *