ТРИСТА ХИЛЯДНА „АРМИЯ НА ТРУДА“ АТАКУВА БЪЛГАРИЯ

Не мога да си намеря място от погнуса! За какво внасяне на работна ръка ни пелтечат тия шебеци от ПП/ДБ/Герб/ ДПС? Нужна била триста хилядна армия, готова веднага да заеме места на пазара на труда в България, като половината от нея трябвало да бъдат висшисти и среднисти. Ето защо ни стоварват афганистанци и всякаква измет от пандизите на Австрия и Германия! За кръгли олигофрени ли ни имате, бе, шарлатани? Та тия, дето ни ги вкарват сатанистите от ЕС с документираното съгласие на сапунения мехур Денков и цялата ротативка, идвали у нас да бачкат, така ли? Да се влеят в трудовите редици, защото трудът е направил от маймуната човек? И да заемат свободни работни места за висшисти и среднисти, защото може би са завършили колежи и университети?

Чуйте, гадове еничарски! Един ден ще плюем на гробовете ви за това колосално предателство! И поне да си бяхте мълчали, а вие продължавате да бръщолевите колосални слузести лъжи! За цял народ е ясно, че ЕС си дръгне слабините и се очиства от най-отвратителните криминални мигрантски паразити – като ни ги праща да си бием тъпите чутури с тях! Харизва ни ги, за да изнасилват българки, а не германки. Да трепят български, а не австрийски деца. Прочетохме каква огромна част от тия, дето слизат от самолетите, са осъдени за тежки криминални престъпления в Средна и Западна Европа! Долетяха да излежат присъдите си в български пандели или ще ги пуснете по улиците – като новички, ни лук яли, ни на кауш мирисали? Убедена съм, че ще се случи второто – черномръскавите трябва добре да си свършат работата, за която са пратени тук.

А те идват в България с две мисии – криминална изнасилваческа за разтуха – и основна талибанска – за да ни видят окончателно сметката. 

Ще се наведеш ли пак, народе български? И с това ли издевателство ще се примириш?

Трябва да спрем на всяка цена лавината от престъпници, които идват с едва-едва прикритата цел да вдигнат касапски нож над Майка България.

Триста хилядна армия на труда, а? Нека тая гарга рошава, изрекла пред цялата страна тия позорни думи, предложи себе си и дъщерите си за удоволствието на въпросните труженици! 

А България е длъжна да опази своите деца!

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

  1. Цивилизационните различия оказва се били еволюционни, и как да се приспособим, мисля да слезем на тяхното ниво, със страгегия оттегляне от зелената платформа, от изкуствения интелект, от термоядрени войни с живот в пещери

  2. Еничарите са назначени чрез преврат, да вземат решение в ущърб на народа и България.
    Задачата им е да унищожат православните и подмяната им с главорези мюсюлмани, готови да воюват с Русия.
    България отдавна няма субектност на държава, за да взема каквито и да било решение, те се спускат и колониалните еничари не смеят да се отклонят.
    Ако се яви непослушен, като Жан Виденов ……… 100 г. ще говорят лъжи за него.
    Така че, докато всеки българин не разбере, че няма държава и живее в колония и не се надигне, от ден на ден ще става все по-лошо.
    Който не разбира да си рупа бананите и да се самузаблуждава, че живее в демокрация, докато не му дойде реда!

    • Добре дошли, саламалекум, бежанци. Сега ще се издигне демокрацията на ново ниво, една либерализация, на която може да се зарадва дори шейтанът. Идват само мъже, но българинът се е доказал през годините, като толерантен и ще подари дъщерите и сестрите. Дет’ се вика нашите момичета са общи. Нямаме монопол над раждаемостта, като добрите демократични мигранти. Тези с пластмасовите джуки и цици, дори ще се радват, че са свободни да си сменят и вярата. Но българинът е модерен европеец и няма да има нищо против. Толкова сме толерантни, че дори няма да се замислим и обсъдим. С трепет чакам БНТ да започне да снима филми за любовта на българката с арабина, и как любовта винаги побеждава. Религията не е никаква пречка за младите. Башибозука наречен незнайно защо българска полиция няма да ви притеснява, тъй като има право да тормози само българите. Така че спокойно може да се чувствате като у дома си, или дори по-добре, тъй като съществото населяващо България, няма нищо против да го крадат, за да ви плащат за изнасилванията и отрязаните християнски глави…..

  3. Вече изпитвам неудобство всеки път да изразявам своето възхищение от авторката. Браво Милена, браво! Ако има социално величие то е съсредоточено в теб! Велика си – велик интелект, велик социален рефлекс! Бъди здрава! Нужна си на България.

  4. Благодаря за коментарите ви, скъпи приятели! Благодаря, FuckEU! Благодаря, г-н Кънчев – не зная дали съм достойна за такива думи, но те са стимул за мен!

    • Ние благодарим, защото без такива като вас, много от населението само щеше да си окачи въжето.
      Който ви чете и не е продал душата си на сатаната, поне има някакъв шанс да се осъзнае.

  5. Милена, тая работа за която става въпрос, само с думи няма как да стане!?! Водачи иска, прежалили се, водачи!!!

    • Без думи водачи няма как да се създадат.
      Всеки с това, което Бог го е дарил.
      За водачите не се притеснявай, всеки ден по 100-200 дамократични – брадати сирийски майки за водачи ни водят. Не е далече времето да стане ясно кой-кой е?

  6. Точно така е. Видяхте ли краткия клип на Д. Божилов? По два самолета с мигранти кацат на всеки два часа на някакво старо летище в Пловдив. Давят ни мигранти.

    • За съжаление в България са останали най-много 500 000 с акъла си, които заслужават да се нарекат български народ.
      Всичко останало си сака робските синджири или е готово да размени род родина и свобода за кило банани.

  7. Ние тук в този форум не си правим комплименти, ние просто правим опит да се солидаризираме и в един уречен ден да излезем на барикадата. За сега има един такъв ден, ако не се лъжа 8 март, в деня, когато трябвало да се случи ротацията, да се преобърнат тези гнусни евроамерикански черва за да продължат да ни продават. Като си помисля че в Пловдив модата при момичетста е да ходят даже с нееприлично голи бедра, мога да си представя какъв луд екшън ще настъпи с тези закоравели престъпници. Вече си мисля как ще се довлачим до този
    площад на тази дата..

  8. Гледайте американски кардинал, Дугин и Малинов в ютуб „ФОРУМЪТ ЗА МНОГОПОЛЯРНОСТ В МОСКВА ИЗПРАТИ СИЛНИ ПОСЛАНИЯ КЪМ СВЕТА. ГОСТ ПРОФ. ИВАЙЛО ПЕТРОВ“ Този форум бе наречен пред Костадинов от Цветанката Ризова- сборище

  9. Поздравления, Милена, за верните и талантливи думи. Нужни са. Дано се съвземем от това варварско предателство на анти-народното правителство.

  10. Тервеле, Тервеле, Кан Български!
    Да ми прости Господ!
    България е в прахта. Само ти можеш да я спасиш.
    Идвай, на белия акхал текински кон!
    Доведи и армията си!
    Половин свят призна Мадарския конник и акхал текинския ти боен кон!
    Знаеш какво да правиш!
    АМИН!

  11. (До авторката на статията госпожа Милена Върбанова)

    По принцип не пиша коментари към статии и не обичам да пиша такива коментари. Дълго мислих дали да пиша този мой коментар тук. Накрая все пак реших да го направя.
    Тъжно е да виждаш как България бавно си отива. Тъжно е да виждаш ежедневно това вече над три десетилетия. Преднамерен, предварително замислен геноцид над българите като народ и нация. Геноцид извършван по много направления, геноцид многопосочен, многовекторен, ако мога така да го кажа.
    Едно от проявленията на този преднамерен геноцид е етническото заместване на българите с чужденци – т.нар. бежанци и „мигранти“. „Мигранти“, които сега Евросъюза ни ги връща със самолети и чартърни полети. Повечето от които са престъпници. Хора без образование, квалификация и най-вече без никакви трудови навици. България вероятно е предвидена да стане имигрантското гето на Европа. Гара разпределителна. Много тъжно…
    Кой обаче е в дъното на всичко това? Т.нар. български политици и управници въобще няма да ги коментирам и обсъждам, те са ясни. Назначавани отвън от чужди държави и правителства и служещи на интересите на тези, които са ги назначили, както и на своите собствени егоистични, чисто материални интереси и неутолима, болестна жажда за власт. Послушни и покорни кукли на конци в чужди ръце. Но само те ли са отговорни за всичко това, което става в днешна България? Не, не са само те. 75 на сто от това, което се случва в днешна колонизирана България е с мълчаливото съучастие на обикновените българи различни от тези от „елита“. Обикновените българи долу в низините. Ние сами се мразим и ненавиждаме, сами взаимно се самоизяждаме и самоунищожаваме, заслепени от алчност, лошотия и егоизъм. Също като онези горе по върховете, представителите на „елита“.
    Нека да продължа по-нататък. За кого да ми е мъчно и да ме боли бе, госпожа Милена Върбанова? За мутрите в България ли?! За корумпираните съдии, магистрати и прокурори ли?! За корумпираните ченгета? За БГ-престъпниците, крадците, измамниците или убийците, с които гъмжи в цяла днешна България? За днешните озверели и обезумели от алчност и лакомия спекуланти, търгаши, прекупвачи, печалбари и гешефтари, които помпят зверски инфлацията и ни ограбват с безумни, непосилни, спекулативни цени на всички стоки и услуги, най-вече храната и хранителните стоки. Стана вече лукс да се храниш и да си купуваш храна. Най-скъпата храна в цяла Европа и с най-ниските доходи в Европа, а може би и в целия свят. Надминахме по скъпотия дори богати държави като Германия, Франция, Италия, САЩ, Великобритания, че и Швейцария. Догодина, януари, след като въведат еврото, скъпотията(т.е. спекулата) ще скочи още повече, и да си купуваме храна ще стане вече не лукс, а суперлукс! За тези нашенски мошеници и спекуланти ли да ми е жал?!
    Или за онези другите мошеници-спекуланти – тези, които ни продават едностайна гарсониера/боксониера от подръчни материали на цена 70-80-90 хиляди евро? Сметката е проста – едностаен струва 80-100 хиляди евро(не лева). Двустаен – 200 хиляди евро. Тристаен – 300 хиляди. Нормален четиристаен, където да отглеждаш поне две деца – 350-400 хиляди евро, почти половин милион. Кой обикновен българин има тези пари освен крадците, хайдуците, престъпниците и корумпираните политици, разбира се? Това е по-скоро реторичен въпрос.
    Вече стана немислимо и напълно невъзможно да имаш свой собствен дом, да имаш семейство, деца. Стана невъзможно да имаш мечти. И после защо нямало раждаемост и сме били в демографска катастрофа…
    Та за тези, гореспоменатите от мен ли да ми е мъчно и жалко, госпожа Върбанова, а? Тях ли да ги мисля? Нали и те са уж българи като мен и Вас?!
    Или пък да ми е жал за онези(пак българи), които през далечната вече 2009 година, когато бях само на 41 години, ме изхвърлиха завинаги от професията, щото съм бил много стар и грохнал и според тях в пред пенсионна възраст(на 41!!!)! С две висши инженерни образования, две магистърски степени и три чужди езика(английски, руски и италиански). Чуждестранната компания, в която работех, фалира през 2009г. и оттам нататък всички мои опити да си намеря работа по специалността се оказаха безрезултатни и напълно безсмислени – навсякъде не ме искаха поради възрастта ми – на 41. Днес, вече на 55, почти 56(ненавършени) съм само и единствено за гробищата.
    През последните 15 години се препитавах с всякаква случайна или почасова, нискоквалифицирана, обща работа. Общ работник по строежите, по разни складове, като нощен пазач на паркинг и така нататък. Ама вече минах 55 и даже като пазач на паркинг не ме искат. Живея заедно с майка ми, пенсионерка на 79 години. Живеем с нейната пенсийка от 560 лева – по 280 лева за всеки от двама ни. Ако това въобще може да се нарече живот – направо гладуваме, живеем в адска мизерия… Слава Богу, че поне имаме наше собствено жилище и поне не плащаме наем. Отдавна с радост бих си отишъл от този пошъл, жесток свят, но няма на кого да оставя майка ми – след като баща ми почина миналата година, останахме само двамата с майка. Почти нямаме останали живи роднини.
    Като общ работник по строежите работех с неграмотни роми от гетата и бивши затворници, които поради крими досието им никъде не ги искат на работа. Това е поне едно 90% от контингента по строежите в България. Пък са и евтини за т.нар. строителни предприемачи.
    Бях регистриран и в „Бюрото по труда“ и ходех да се разписвам всеки месец в продължение на година и половина без да ми намерят работа по специалността или поне каквато и да е друга работа. С изключение на временната работа, която ми намериха за два-три месеца по линия на т.нар. временна трудова заетост и толкоз – ходех да прекопавам градинки и паркове и да засаждам дръвчета в компанията на напълно неграмотни роми и българи ходили на училище само до шести-седми клас – аз бях там най-високо образованият. Мога с ръка на сърцето да кажа, че да чакаш да ти намерят работа от държавното „Бюро по труда“ е все едно да чакаш от умрял писмо.
    Отделно от това, за да си намериш днес дори каквато и да е работа в България трябва да имаш или много дебели връзки и познанства или пари, за да си платиш да работиш. Да им напълниш гушите на разни частни трудови посредници по веригата или на алчните „специалисти“ по човешките ресурси да ти уредят работа. Други възможности няма.
    Това е днешна „европейска“, НАТОВска, „демократична“ България от XXI век – да те изхвърлят от работа още на 41, щото си много престарял и оттам нататък вече да не те искат никъде. Е, нищо, че това е незаконно и нарушава един куп български и европейски закони, разпоредби и нормативни актове срещу дискриминацията. Нарушава и Конституцията, според която уж всеки български гражданин бил имал право на труд и право на живот. На кого му пука от това в днешната „модерна“ и „европейска“ България?! Различните видове дискриминация и особено дискриминацията по възраст в България е просто ЖЕСТОКА, ЗВЕРСКА, НЕЧОВЕШКА!!!
    Kъде и на кого да се оплачеш, кой да те чуе и види? Никой и никъде. Единственото място, където можеш да се оплачеш и да получиш поне съчувствие е при…арменския поп. И донякъде е разбираемо това – българска държава няма. А щом няма държава няма и държавни органи и институции. Има там нещо си бутафорно, фалшиво и безполезно, колкото за фасада и декорация и толкоз.
    Де факто аз родина нямам. Моята истинска, мила Родина умря отдавна, през 1989г. Казваше се Народна република България(НРБ). Народната република, която ми даде напълно безплатно качествено средно и висше образование и качествено безплатно здравеопазване – все неща които днес не съществуват. Още помня как като студент живеех в студентско общежитие, където месечният наем беше само 3(три) лева, а купонът за храна в студентския стол беше само 50 стотинки за тристепенно меню – първо, второ и трето.
    Така, че мен не ме търсете. Плюя на тази днешната колониална България! Това днешното не е моята България, това не е моята родина! Никой за тези 15 години не ми даде шанс дори и минимален такъв да работя по своята професия, за която съм квалифициран, абсолютно никой. Въпреки, че смея да кажа съм свестен, читав човек и никому не съм сторил зло. Навсякъде, където потърсих срещах само подигравки, унижения, иронично-саркастични усмивки и нечовешко, дискриминационно и унизително отношение. Бездушие и жестокост, която граничи със садизъм. Мога цял роман в няколко тома да напиша за всичко това…
    Страх ме е даже да си помисля, колко ли хиляди, а може би и милиони обикновени българи са роби и в същото положение като мен.
    За тази ли България да ми е жал и да ги мисля феодалите-робовладелци какво щяло да стане като дойдели 300 000 имигранти, госпожа Върбанова??!! Дали ние, българите, сами не си заслужаваме всичко това?

  12. Благодаря Ви за това покъртително писмо. Едва тази сутрин го прочетох и не преставам да мисля за него. В описанието на Вашата участ се оглежда и моята лична съдба, както и тази на повечето българи. Отговорът на въпросите, които поставяте, е най-важното, което винаги ме е вълнувало – това е смисълът на нашия живот в нечовешките условия, в които сме поставени. Писала съм много текстове като отклик на този фундаментален, особено за българите в днешната епоха, въпрос – един от последните на тази тема е статията ми „Борба чрез думи“. Ще ви отговоря в Скандално.нет, като специално благодаря на собственика и редактор на сайта, задето се съгласи да публикува отговора ми на Вашето писмо – когато бъде готов. Доскоро!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *