Трети Локдаун от понеделник обявиха от НОЩ! Народът ликува!

От понеделник страната ни влиза в трети локдаун, от НОЩ. Предвижда се да бъдат затворени заведения, фитнеси, търговски центрове, театри, молове, училища, детски ясли и градини. До четвъртък от Щаба ще умуват дали да не стане задължително и носенето на маска навън.

Ето как доц. Атанас Мангъров коментира в личния си профил в социалната мрежа новите „мерки“ на щаб и правителство:

Да ни е честит третият локдаун – тази трета по ред доказано неефективна глупост и трето поред медицинско престъпление, за което ще платим висока цена както в близък, така и в по-далечен план – в човешки животи, икономика и психика“.

А ето и реакциите на хората в социалните мрежи:

Виктор: Определението за „Лудост“ е да правиш едно и също нещо отново и отново, и всеки път да очакваш различни резултати. Живеем във време, в което глупостта и продажността шестват и са издигнати на такова високо ниво високо и на толкова ключови управленски позиции, че скоро ще повлекат цялата ни жалка държавица в пропастта! Какви още зверски и анти-човешки престъпления трябва да извършат платените отрепки от НОЩ и правителството, за да им се потърси най-сетне отговорност?!

Ники: Това е КОВИД-стратегията на Хунтата за спечелване на изборите. А народа спи!

Петър Едрев: „Отваряме“, „Затваряме“; „Отваряме“, „Затваряме“; „Отваряме“, „Затваряме“…. Планът е след N-тото поред „Отваряне“ да няма желаещи да правят бизнес. От това ще последва масова безработица, безпаричие, средната класа ще стопи спестяванията си и ще се превърне в плебс, като останалите бедни. След това ще загуби собствеността си и GAME OVER. Парите на световното население отиват в ръцете на най-богатия 0.1 % мултимилионери и милиардери. И всичко това се прави от тия последните, за да спасят и запазят системата на капитализма.

Един българин:Давайте да се набоцкаме всички, че да приключи тоя цирк. Ясно е че ковид не е медицински проблем, а икономически. Че няма да станем безсмъртни е ясно, също както е ясно и че целта е да ни фалират. Но господата НОЩници и шефа им Бойко Методиев Борисов имат сериозно основание да се страхуват за живота си. Страхувам се и съм почти сигурен, че сред всички тия фалиращи в момента бизнесмени, ще се намери поне един да ги гръмне.

Галя: То само по това ще разбереш, че ковид е измама- във вторник ти обявяват как от следващия понеделник влизаме в Локдаун. А дотогава има 6 дни, в които всичко ще работи и заразата ще се носи наволя. И ще заразява, и ще разболява, и ще убива… Егати мерките. Ясно е, че всичксо това е една нагла измама.

Ник: Готов съм на крайности. Не знам дали си дават сметка, че скоро ще има революция.

Красьо от Обеля: Това не е никаква зараза, а Пландемия – спецоперация на световната олигархия с кодово име „Ковид-19“. Целта е да ни фалират и заробят. Нещата са толкова зле, че това е единственият им ход за спасяването на прогнилия капитализъм. Ще ни източат парите в полза на държавите и най-богатите, след което ще ни заробят. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ОТ ГОДИНИ ПИША ЧЕ БОЙКО ТРЯБВА ДА Е ПОКОЙНИК НИКОЙ НЕ ЧУ УМИРАЙТЕ ЗАЕДНО С БЪЛГАРИЯ СТРАХЛИВЦИ БЪЙКО ВСЕКИ ДЕН ВИ УБИВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НЯМА ЛИ СНАЙПЕРИСТ

  2. Тези които ни „управляват“ , вече 30г. , наяве и задкулистно , трябва да бъдат избити.

  3. Колкото повече мръсотия вършат, толкова по-тежка ще е присъдата им!?! Милост няма да има, независимо, хумано ли ще бъде, или не!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *