Ти да видиш! Заплаха! БСП вади кирливите гащи на ГЕРБ и ги развява пред ЕС!

Вотът на недоверие е саботаж на опозицията!

Ненапразно  той се организира точно в първите дни, когато започва председателството на ЕС. Това е добре обмислено и цели да ни омаскари пред Европа, заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той обясни, че е силно огорчен от желанието на опозицията да иска вот на недоверие на добре работещото и в името на народа правителство и да разклати вярата на хората в него.

Ето, те дълго се готвеха и ще го внесат точно на 17 януари! Точно когато България ще бъде начело на ЕС и в страната ще има много евродепутати и активисти. И вместо да ги посрещнем като хората, да им представим една просперираща и вървяща уверено към пълна интеграция страна, ние ще правим изкуствени протести и ще се излагаме.

Опозицията това и  чака.  „Зад вота на недоверие стои прозрачен  опит за саботаж на председателството на ЕС. Разни измислени протестъри и опозиционери ще тичат по телевизиите да говорят колко лошо се живее в България. Нарочно ще объркат еврочиновниците и ще се опитат да поставят прът в колелата на ГЕРБ, само и само да ги забележат Защото иначе са абсолютно безпомощни да създадат реалистична алтернатива“, размаха пръст Биков.

„Добре, че са ДПС да ги озаптавят, да ги вкарат в някаква рамка, защото иначе изглеждат като хора, които се чудат какво да правят в парламента, за са бъдат забелязани, каза категорично още Биков. И се закани, че БСП ще  си плати политическата цена заради  този вот, който иска насред председателството.

По-спокойно, Биков! Давай го по-реалистично.

Вот на недоверие предизвика самият ГЕРБ с наглите си решения и пълния геноцид над народа.

Кой поиска да спре модерните лекарства за онкоболните?

Кой си направи комисия да се бори с корупцията, тоест сам със себе си?

Кой така се подигра с 1,5 милиона пенсионери и ги остави да вегитират?

Кой фалира общинските болници, за да тичат хората само в частните?

Кой повиши цената на тока?

Кой от 1 януари вдига газта и водата?

Кой бърка в джоба и здравето на народа?

Опозицията ли?

Не вот на недоверия, а направо се махайте!

И стига лицемерие по телевизията.

Смачкахте България, а сега ревете, че нямате алтернатива.

Имате и много добре знаете каква.

Вън от парламента и нови избори!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Браво, Станислава, пишеш от името на обикновените българи, БЛАГОДАРИМ ТИ!

  2. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ……МНОГО ХУБАВА Е ПОГОВОРКАТА “ С КАКЪВТО АРШИН ТЕ МЕРЯТ, С ТАКЪВ АРШИН ГИ МЕРИ И ТИ“. ДО СЕГА СТОЯХМЕ КАТО “ БОКСОВ ЧУВАЛ“ ХА-ХА-ХА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА НЯКОЙ ХОРА ОБРАЗОВАНИЕТО И КУЛТУРАТА ИМ ПРЕЧАТ ДА ПОСТЪПВАТ НАГЛО И ПРОСТАШКИ. Е, ТРЯБВА ДА ИМАШ И ФИЗИЧЕСКИ КАЧЕСТВА КАТО …ГОЛЯМА И ПРАЗНА ГЛАВА,ЯК ГРЪБ , ДА СИ ЧЕЛ ОСКЪДНО И НИСКО ЧЕЛО !

  3. БРАВО СТАНИСЛАВА. КОЙ БЕШЕ ТОЗИ ТОМА БИКОВ? НОВИЯТ ПУДЕЛ НА НАШЕТО СЛЪНЦЕ? ИЛИ ПИШМАН ЖУРНАЛИСТА , КОЙТО РУГАЕШЕ И ОБИЖДАШЕ БОЙКО БОРИСОВ? ИЛИ ТОВА НЕ Е ВЯРНО? МОЖЕ БИ СИ МИСЛИ, ЧЕ МОЖЕМЕ БЕЗКРАЙНО ДА ЗАБЛУЖДАВАМЕ ЕВРОПА? И ВМЕСТО ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМЕ КАТО ХОРАТА С ПОГАЧА, С ХЛЯБ И СОЛ, СЪС СТО КАБА ГАЙДИ И КРЪШНИ ХОРА, ЛОШАТА ОПОЗИЦИЯ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА РАЗВАЛИ „ПАСТОРАЛНАТА КАРТИНА“ НА ПРОСПЕРИРАЩАТА НИ РОДИНА. ВИЕСТО ДА ПЕЕМ ДИФИРАМБИ НА ДОБРЕ РАБОТЕЩОТО И ОБИЧАНО ОТ ПОСЛУШНИЯ НАРОД(80%), ПРАВИТЕЛСТВО НА БОЙКО БОРИСОВ, ЛОШАТА ОПОЗИЦИЯ ПРАВИ ОПИТИ ДА РАЗРУШИ ВЯРАТА НИ В НЕГО. КАКЪВ ПОЗОР И НЕБЛАГОДАРНОСТ. КОЙ РАЗДАДЕ „КОЛЕДНИ НАДБАВКИ ОТ 20-етЕВРА НА „БОГАТИТЕ ПЕНСИОНЕРИ“?КОЙ СТРОИ ПРЕКРАСНИ МАГИСТРАЛИ ?КОЙ Е ПОЛИТИКЪТ НОМЕР ЕДНО НА БАЛКАНИТЕ? КОЙ? А НЕБЛАГОДАРНАТА ОПОЗИЦИЯ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА СЛОЖИ ПРЪТ В КОЛЕЛАТА НА ГЕРБ?! О ВРЕМЕНА, О НРАВИ! ЩЕ ИМА МНОГО ЕВРОДЕПУТАТИ, А ПО УЛИЦИТЕ ЩЕ ТИЧАТ НЯКАКВИСИ ИЗМИСЛЕНИ ПРОТЕСТЪРИ И ОПОЗИЦИОНЕРИ , ПО РАЗНИ ТЕЛЕВИЗИИ ЩЕ СЕ ОПЛАКВАТ КОЛКО ЛОШО ЖИВЕЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. ПРАВИЛНО , ГОСПОДИН БИКОВ, ВЪРЛ АНТИКОМУНИСТЕ, БСП ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ГЯВОЛЪКА И ПОЗОРА–ПРАТЕТЕ ГИ В БЕЛЕНЕ,НЕ,ПО-ДОБРЕ В СИБИР, ЗА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА. ГОСПОДИН БИКОВ, А МОЖЕ БИ ПО-ДОБРЕ ЩЕ БЪДЕ ,АКО ГИ ИНТЕРНИРАМЕ, ЗА ДА СИ СПОМНЯТ СТАРОТО ВРЕМЕ И ИСТОРИЯТА НА БКП? ПОМИСЛЕТЕ, ВСЕ ОЩЕ НЕ Е КЪСНО. ЗА ИДЕЯТА НЕ ИСКАМЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ. ДЕРЗАЙТЕ И БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ.

  4. БРАВО СТАНИСЛАВА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СМЕ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ МАФИЯ ГЕРБ И БОРИСОВ СЪС ШАЙКАТА СИ РАБОТИХА САМО СРЕЩУ НАРОДА И РОДИНАТА ДА СЕ МАХАТ ЗАВИНАГИ ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА ЗАЕДНО С НАТО ЕС И САЩ ИСКАМЕ СИ БРАТУШКИТЕ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ ЗА ДА Я ИМА И БЪЛГАРИЯ МОЛИМ ТЕ ГОСПОДИ ПОМОГНИ НИ ОНОВО ДА СМЕ С БРАТСКА РУСИЯ

  5. ЕХ СТАНИСЛАВА, СТАНИСЛАВА. ПРОЧЕТОХ ВАШ МАТЕРИАЛ В БУЛТАЙМС ЗА ПАЛАТИТЕ НА НАШИТЕ МИНИСТРИ-ПАЛАТА НА ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА, ХОЛИВУДСКИЯ „СКРОМЕН ДОМ „НА ДОМОШАРКАТА АНГЕЛКОВА. ЕТО ЗАЩО КОМИСИЯТА, ПРИ ТОВА „НЕЗАВИСИМА“, КОЯТО ЩЕ СЕ „СЪПРОТИВЛЯВА“НА ВЛАСТ ИМАЩИТЕ, ЩЕ ИМ ПРЕЧИ ДА КРАДАТ, БЕ ИЗБРАНА ДНЕС ОТ ПАРЛАМЕНТА. НАРОДЕ, ЗАЩО ОЩЕ СПИШ. БЕДНИЙ МИ , БЕДНИЙ АПОСТОЛЕ, ЗА ТЕЗИ ЛИ „НАРОДНИ“ МИНИСТРИ УВИСНА НА БЕСИЛОТО.?ЗА ТЕЗИ ЛИ НОВИ ДУШМАНИ Е ПРЕДНАЗНАЧЕНО ТВОЕТО СВЯТО ДНЕВНИЧЕ, В КОЕТО ТИ ОТЧИТАШ НАРОДНАТА ПАРА ЗА КАКВО СИ Я ПОХАРЧИЛ? ТИ БЕЗМЕРНО И ПРЕДАННО ОБИЧАШЕ НАРОДА, А ТЕ СЕ КЪПЯТ В ЛУКС И НЕХАЯТ ЗА ХОРАТА НА ЧИЙТО ГРЪБ ЖИВЕЯТ. ЕТО ЗАЩО ДНЕС НЕ Е НУЖЕН СМИРНЕНСКИСМИРНЕНСКИ И НЕГОВАТА „ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА“. А,ДАЛИ ТЕ СА ВИНОВНИ, ИЛИ НИЕ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СМИРЕНО СМЕ СВЕЛИ ГЛАВИ И ВСЕКИ СТРОИ СВОЯ СОЦИАЛИЗЪМ?( НЕКАЯ СИ СПОМНИМ ПРЕКРАСНИЯ БЪЛГАРСКИ ФИЛМ“САМОДИВСКО ХОРО“) ТЪЖНО И ГЛУХО СТЕНАТ ДУХОВНИТЕ НИ ОКОВИ. ВСИЧКИ СМЕ В ОЧАКВАНЕ НА ГОДО. ДАЛИ ЩЕ ГО ДОЧАКАМЕ?

  6. Ми да си перат кирливите гащи, а те призовават да ги крият зад възглавниците на дивана. Това е лицемерие – един от многото дефекти на управляващите. Ето този, който се усмихва щастливо в началото на статията мирише, та се не трае, но не влиза в банята да изчисти мръсотията от себе си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *