Два на нула за президента Радев! Застана сам срещу всички!

Отказ да подкрепи решението за избиране на шеф на антикорупционната комисия от парламента и вето върху  мораториума върху лекарствата бяха ответния удар на президента Радев, след като ГЕРБ продължи да приема закони, сякаш е единствената партия и има изключителното право върху съдбата на българския народ.

Президентът лаконично обясни за кой ли път, че подобна комисия ще бъде неефективна, ако депутатите разследват сами себе си за корупция и трябва да има независим коректив на работата им. Иначе се получава омагьосан кръг и развиване на дейност заради самата дейност!

Колкото до мораториума за лекарствата, той заяви във Фейсбук:    „Искам да е ясно на всички, че аз си седя зад думите, че ще работя за интересите на българския народ и  не зная защо от управляващата партия ГЕРБ, продължават да ме атакуват и да ми  пращат разни послания през телевизионният екран. Надявам се, че не мислят, че се страхувам от тях и ще пристъпя думата си.

Специално на господин Томислав Дончев, /който бе посочен за политик на годината от Борисов б.а./  и на останалите  му съпартийци ще припомня за кой ли път, че  винаги внимавам какво говоря, не се измятам от мнението си,  защото за разлика от тях аз съм военен, аз съм  с чин генерал и честта на пагона е всичко за мен и  не ми позволява да лъжа хората в очите. Докато в същото време, някои хора вече трети мандат предизборно говорят едно, обаче веднага като вземат властта вършат съвсем друго!“

Радев прекрасно съзнава, че ако не подпише решенията на парламента, ще наруши Конституцията и може да му бъде поискан импийчмънт. Но е готов дори да се раздели с поста си, но да остане верен на веруюто си, че трябва да се работи за България.

Тъй като от ГЕРБ прекрасно съзнават, че дори да приберат жалките гласове на „Воля“, пак няма да стигнат две трети гласували оставка на президента, панически се страхуват изобщо да си помислят за подобно гласуване. То би вдигнало рейтинга на Радев до небесата, а в същото време има опасност да предизвика масови бунтове пред парламента, ако депутатите се опитат да отстранят законно избрания с 2,5 милиона гласа български президент. Самото предложение за импийчмънт ще означава, че ГЕРБ застава срещу народа. А сблъсъкът този път може да има фатални последици за Борисов и послушните му палета.

Затова и пръв даде отбой самия Борисов, като чак от Брюксел изскимтя, че може би мораториумът за лекарствата няма да бъде приет на второ четене и няма защо да се безпокоят хората. Даже се сети, че майка му е починала от рак и са дали много пари за лекарства, продавайки имоти. Бай Суджук се опита да спечели съчувствие, но в социалните мрежи го разкостиха. Щом мороториумът няма да бъде приет на второ четене, защо беше приет на първо?   Или ББ не знаеше? Та той знае дори в колко часа заспиват депутатите МУ и кой какво прави и мисли, ако мисленето изобщо им е разрешено.

Цветанов също заяви, че баща му е починал от рак, но захапа Радев, че бунел народа и изпълнявал политическа поръчка. Съответно и Цецко обра негативите в социалната мрежа. Защото не Радев, а наглостта герберска изкара хората на улицата.

А ГЕРБ загуби битката за геноцида, който искаше да наложи.

Два на нула за президента и за народа!

Браво, господин Радев!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Прекланям се пред Президента, браво и на теб, Станислава! Силни думи, пишеш чудесно! Оххх, а като го гледам тоя Цвъки… отвратителен, гади ми се от него!!!

  2. ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАСТАВАМЕ ДО НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ГОРДЕЕМ СЕ С ПРЕЗИДЕНТА НИ И МУ ВЯРВАМЕ ПРЕКЛАНЯМЕ СЕ ПРЕД ВАС ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ И ЗАСТАВАМЕ ГО ВАС ВИЕ СТЕ СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА ОБИЧАМЕ ВИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

  3. 3БОЙКО МРЪСТНИКО МАХНИ СЕ ОТ ЖИВОТА НИ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ТЕ МРАЗИМ ТИ И ШАЙКАТА ТИ ГЕРБ СТЕ УБИЙЦИ НА НАРОДА И РОДИНАТА ПАЛАЧИТЕ ОТ ГЕРБ ДА ВИ УБИЕ ГОСПОД

  4. Има ли някой още от ГРОБ родителите им да не боледуват от рак? Нали се знае,каквото се случва на Бойко Борисов,такова се случва на всеки от ГРОБТой забогатя и не ходи със скъсани платненки и те забогатяха,той граби ,те два пъти повече грабят,неговите родители са болни от рак и на всички от ГЕРБ са болни.Сега чакаме този заспал народ да се събуди и да ги измете завинаги и да имаме една парламентарна държава начело с Президента Румен Радев,единствения от всички управляващи,който уважава,милее и обича българския народ.Господин президент не се давайте,народа ви обича и ще ви подкрепи дори ако отново излезе на улицата.

  5. Неее, уважаеми skandalno.net, Президентът ни НЕ Е сам, народът е с него и го подкрепяме във всичко, което е най-важната предпоставка за успех. Да ни е жив и здрав г-н Румен Радев и съпругата му Деси Радева, те са нашата гордост и единствена надежда!

  6. ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД БЛАГОДАРИМ НА РОДИТЕЛИТЕ ВИ И ГОСПОД ЧЕ ВИ ИМАМЕ БИЕ СТЕ НАДЕЖДАТА НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ОБИЧАМЕ ВИ ВЯРВАМЕ ВИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

  7. Напълно съм съгласен с това което се пише в скандално.нет за г-н Радев. Аз обаче имам още едно предложение, ако е възможно разбира се. Да вземе под свое ръководство войската и полицията, да арестува всички крадци и мошеници, да вземе ограбеното от тях и да го върне обратно на държавата, т.е. на народа.

  8. До Анонимен 1
    Първо: трябва да го попитаме (Президента) дали желае да свърши това; второ: да се намери подходящия начин за овластяването му, за да спаси България (защото кебапчетата, някаква си длъжност или здрава кожа може да надделеят над желанието да я има България и след нас, дори. Тогава какво правим?)Иначе и аз лягам и ставам с такива мечти, и най- вече да сме свободни и суверенни, да имаме държава и бъдеще.

    • И аз не виждам изход от положението в което се намираме. Дори и да се оправят нещата в България, може би ако се присъединим отново към Русия, то светът като цяло отива към гибел. И това което е писано в библията като че ли се сбъдва. Първо ще се появи антихристът с белега на челото (Горбачов), след това ще настъпят войни, бунтове, глад, мизерия, болести и накрая ще пада огън и жупел от небето, т.е. 3-та Световна война. Защо Горбачов е антихриста. Той спомогна за сриването на комунизма, който е абсолютно еднакъв с християнството. Единствената разлика между двете е метода за постигане на целите, които са абсолютно еднакви. Исус Христос казва : Ако имаш две ризи дай едната на ближния си. Маркс казва: ако не я дадеш сами ще си я вземем.

  9. Крайно време е Президента да направи военен преврат,като се обгради с офицери истински патриоти.Да напълни стадионите/опита на генерал Пиночет/.Сега поне има много стадиони.Да се сложи край на агонията и напред ,„каквото сабя покаже”!!

  10. Сл авова, ти говориш само хубави неща за генерала, за честта на пагона и други отживелици, но премълчаваш фактите. А фактите са други. Като оставим на страна че двамата харвардци са негова крепоне в атура и протежета и именно той ги бута напред и нагоре, с последните си деяствия или бездействия той губи доверие, поне в мене. Факти: Когато Бойко Рашков каза че Бойкоуж Борисов има бенка /за пачките и кюлчета да не говорим/. Борисов заведе дело срещу Рашков. А когато най-голямата мутра, батдит и крадец в България нарича във всеослушание Радев КРЕДЕЦ, БЪЖЕЦ и УБИЕЦ Радев се прави наглух. Как може един генерал, уж държащ на частта на пагона, да търпи такива обиди“? Веднъж метрата заяви /не помня по какъв повод/ по адрес на Радев „крадеца вика дръжте крадеца!“ Втори път, в разгара на падемията Борисов заяви жецжче Кацаров е лъжец, и Радев е стоял зад него“ и него“ , и трети път с думити но Борисов „Радев е убиец та Севера“ Ако Радев държи на честта на паготта на на генералския си паегона да го прати,ако не в затвора, то поне в сладствения изолатол. Радев, прати една рота ири поне един взвод в къщаиа му в Банка, чак тогана ше повярвам че зържиш

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *