ТЕЗИ, КОИТО ИЗВЪРШИХА ТЕРАКТА В МОСКВА, СА СЕ ПОДПИСАЛИ ПОД НЕГО

Тези, които извършиха терористичния акт в Москва, са се подписали под него. Как ли? С едно, натоварено с особена символика, число.

Чудовищният атентат, който уби 60 невинни руснаци и рани над 145 ( според непълната статистика ), е извършен на 22.03.2024 г. Да съберем цифрите от датата, месеца и годината: 2 + 2 = 4 ( дата ); 2 + 0 + 2 + 4 = 8 ( година ) ; 4 ( дата ) + 3 ( месец ) + 8 ( година ) = 15. Свеждаме получения сбор до едноцифрено число: 1 + 5 = 6. Фаталната шестица.

Повечето от атентатите и убийствата на видни личности в света и особено в Русия, са осъществени на дати, сумата от чиито цифри, е равна на шест. Например: Сараевският атентат, който става повод за избухване на Първата световна война, е извършен на 15 юни ( стар стил ) 1914 г. Правим простата сметка: 1+ 5 = 6;  юни е шестият месец, следователно имаме още едно 6; 1 + 9 + 1 + 4 = 6; Общият сбор от цифрите на датата, месеца и годината е 6, но на всеки поотделно също е 6, което прави три шестици – 666. 

Убийството на руското царско семейство е извършено в нощта на 16 срещу 17 юли 1918. Ако вземем за отправна датата 16.07.1918, ще получим следния сбор: 1 + 6 + 7 + 1 + 9 + 1 + 8 = 6. 

На дати, свързани с шестицата, са извършени и завоевателните нахлувания в Русия. Наполеоновата Велика армия пресича река Неман на 24.06.1812 г., тоест сборът от цифрите на датата и числото на месеца е 6, като и взети поотделно сумата от цифрите на датата 2+4 и числото на месеца, показват 6. Същият сбор виждаме и в датата, на която хитлеристка Германия подло напада Съветския съюз – 22.06.1941 г. В случая числото на месеца и сборът от цифрите на годината, е 6. 

А и числото 22 съвсем не е безобидно.

Пописът на автора е очевиден.

Ама „Ислямска държава“ била поела отговорността за терористичния акт в Москва? Това същият блъф, според който „Ислямски джихад“ пое отговорността за бомбите, хвърлени край гроба на генерал Солеймани в Иран. Това „поемане на отговорността“ от прокситата, издава кой създаде тия терористични организации, виновни за клането на стотици хиляди хора – кой им налага заповеди и кой ги върти на пръста си.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Иван Спирдонов………..
    „По повод масовото убийство на мирни хора в Москва един дебил написа: “На зла кучка- зъл прът. Всеки ден така да е!” Друг – “От тези жертви-50% мъже.60 орки по -малко в Бахмут.”, Трети – “130 жертви са нищо за хипофизното джудже”, „Другия път ще са повече!“ и т.н.
    И не са само те! Много са подобните словоизлияния в мрежата.
    Представяте ли си с къде е стигнала гадостта в душите на някои човеци? Представяте ли си мозъците им, превърнати в сярна киселина?
    Явно глобалистката пропаганда дотолкова проми милиони мозъци, че от класическия хуманизъм нищо не е останало. Има хуманизъм само за тези, които тя им каже – за LGBT, мигрантите, Украйна и Израел може, но за Москва и Газа, където загинаха 15 000 деца, не може. А защо? Те не са ли хора?
    Хуманизъм означава проява на любов към човека, човеколюбие, човечност!
    Как да наречем това? Изродщина, сатанизъм, свинщина…? Все ще е малко!
    Хуманизъм означава проява на любов към човека, човеколюбие, човечност!“
    ––––––––––––––––––
    Радващо е, че от ден на ден все повече българи виждат истината.
    Тази които предават православието и в частност България не са хора – изроди за дръвник са!

    • Мисля, че освен български изверги, има и чужди изверги -„български граждани“, които пишат тези гнусотти, за да компрометират българите. Не мога да си представя, че нормално човешко същество може да се радва на убийството на невинни хора. Нека горят в ада и поръчителите, и извършителите, и античовеците, които приветстват подобни злодейства.

      • Трудно ще е да ги убедиш, че са изверги тези НЕчовеци.
        Те си мислят, че са европейци – умни и красиви, каймака на света.
        Те не само приветстват и се радват, а и са готови на всичко, за да избият нас православните!

  2. Вдигам палец, приятелю, отдавна съм те оценил.И аз мисля досущ така.Хората,човеците спасяват животни изпаднали в беда, тези ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ,са така зомбирани,че досущ като тези тъпи зверове, които са извършили убийството са готови да ги последват.

  3. Моля те да ми простите уважаеми FuckEU,аз съм си идиот по рождение и за това непрекъснато провокирам околните. Сега ще опитам и с Вас! Всичко във Вашия пост приемам безрезервно с изключение на несъстоятелното Ви определение, че се касае за човеци! Не, те не са човеци – в тях не е останало нищо човешко – това е биологичен индивид, който няма присъщите на нормален човек морални белези и е напълно деградирал – и личностно и социално. Но аз мисля, че това е само началото. Не мога да си представя бъдещето в което тези нечовеци ще бъдат донори на генен материал за бъдещите андроиди базирани на генномодифициран изкуствен интелект – дали ще управляват само с мислите си компютри или ще убиват „остарелия“ и вече ненужен биологичев вид. Вераятно ще има и такива! Единственото лично успокоение за мен е, че аз няма да дочакам това време а и не искам! Но тези които са след нас – за мен това няма да бъде само техен проблем а проблем за който и ние сме отговорни!

    • Пак прочетох коментара си по повод поста на недоволният Иван Спирдонов и единственото, което видях, че съм ги определил за нечовеци.
      Не се чувствам провокиран, тъй като всеки ден ме псуват от определенията ми към населението на България като – шЕбеци.
      Все едно аз съм виновен, че българският народ виждащ и осъзнаващ случващото се е под 10% и всичко останало е парапитек. Очевидно , доста народа се разпознава като небългарин и шЕбек. НА мен обаче не ми пука, тъй като няма по-доблно същество от тези , които предават Родината и народа си.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *