Тачо тръгна на масажи с „щастлив край“

Тачо масажиПопулярният плейбой Тачо вече полива радостно и активно летния сезон и от миналия петък не изтрезнява на любимото си място през лятото – Слънчев бряг.

Бившият на Жени Калканджиева вече е хвърлил котва в известния ни пиянски курорт, а компания му правят още трима негови приятели, един от тях има там  хотел, където веселата групичка си прекарва времето, без да дава нито стотинка за нощувки и за храна.

Оказа се, че отношенията между Жени и Тачо са някаква  постоянно променлива величина и двамата нито са разведени, нито живеят заедно. След злополучното участие на семейната двойка във ВИП брадър миналата година, те няколко пъти ту се разделяха, ту се събираха и накрая оставиха нещата на течението.

За поредно лято  в съвместния им живот Калканджиева  се скъсва да работи, а Тачо нехайно  гуляе, харчейки с широки пръсти парите й. Изцепките на Тачо от Слънчев бряг  вече са факт. Той се похвали, че в компанията на своите приятели посетил на няколко пъти масажни студиа в курорта, известни с предлаганата от тях услуга „релаксиращ масаж с щастлив край“.

Краят наистина е щастлив и много приятен, препоръчвам ви го, фука се безделникът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *