Тачо изпи спестяванията на Жени, семейството пред фалит

Жени Тачо скандал бираЖени Калканджиева фалира, носи последната мълва в бранша.

Тачо успял да изяде и изпие всичките й спестявания, а хонорарите от ВИП Брадър вече са само далечен спомен. Докато беше изгонен от къщи и низвергнат, Стефан натрупал много борчове. Когато яде бой заради скандал в дискотека, самият той се похвали, че оставял в заведенията по две хилядарки на вечер. Освен това ползваше и скъпи девойки за по една нощ.

Когато се наложи Жени да си го прибере обратно заради проблемите на сина й – стряскане, заекване, нощно напикаване, тя трябваше да плати дълговете на съпруга си, за да не го ступат кредитори и да причини още по-голяма емоционална травма на стресираното от скандалите на родителите си дете.  Затова безмълвно извадила парите и ги дала.

Сега шефката на „Визаж“  започнала  да прибягва до услугите на свои близки и познати. И то за дребни неща. Тя няколко пъти търсила в социалната мрежа организиран превоз до морето с чужда кола, само и само да не се наложи да пътува със своята кола и да дава излишни пари за гориво.

Тя ограничила и светските си изяви, не ходела на партита и каквото изкарвала, го давала за лечение при психолог на детето си.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *