Тачо за Зорница: Тая е луда!

Зор Тач1Съпругът на Жени – Тачо, изобщо не крие разочарованието си от поведението и приказките  на бившата си любовница Зорница Линдарева в предаването, от което беше изгонен.

Той бил изумен от твърдението й, че докато двамата  били заедно, той всяка вечер я е тормозил, удрял, напивал се, избухвал.

Ама то така е много лесно. Да ръсиш обвинения наляво и надясно и да ти се разминава. А аз да доказвам, че нямам сестра после, ядоса се Стефан.

„Тя  според мен е луда. Нещо не е добре с главата“, споделя огорченият любовник.

 „Не съм я удрял. Много ме ядоса, че лъже и че ме обвини. И тази победоносна усмивка, като ме изгониха. Побърква ме! Готов съм да я съдя, ако не си призна, че е излъгала. Не знам каква е била целта й – тя да се направи на важна и на мъченица, или да очерни мен и Жени“

 На въпроса какво го е накарало  да предпочете нея пред съпругата си, да я хареса и да се пренесе у тях заедно с детето, Тачо заявява: “ Просто… само вниманието. Нищо повече. Както виждате не е някаква кой знае каква красавица. Но няма да говоря, за да не я обиждам. Тогава имахме проблем с Евгения, бяхме се скарали  и Зорница се появи точно в подходящия момент. Изслушваше ме, беше внимателна, галеше егото ми и аз си помислих за кратко, че това е любов. Не е било любов, а просто увлечение, категоричен е той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ioweo1kS2Ds

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *