Крум изплака: В „Сървайвър“ не ми ставаше

крум сървайвърГолеми мъки налегнали фолкпевеца Крум, който явно с цялото си творчество не стана толкова известен, колкото с участието си в „Сървайвър“.

Там останах без сутрешна ерекция, оплака се той. Събуждам се, за мъжете е нормално да са в готовност, но при мен нямаше и следа от готовност. Много се стреснах. Всяка сутрин се проверавах и…нищо. Дори реших да се облекча сам, както правят много мъже и отново нищо…Не става и не става.

Тогава реших, че съм станал импотентен от стреса и много се уплаших. Не знаех що за живот щях да водя, като се върна. Ако не мога да бъда с жена, е живо наказание. Не смеех да питам останалите участници как са, не вървеше.

Едва след втората седмица ерекцията ми се върна и се успокоих. Сигурно е било от стреса. Самотен остров, нощем спиш на земята, а е 15 градуса, сутритнта ставаш, участваш в мисии, къпеш се в океана, денем пък направо не се живее от жега.

Певецът имал още един проблем с мъжествеността си. От липсата на елементарна хигиена и от горещината тестисите му се подсекли и започнали адски да го болят. Направо ми идеше да вия от болка, оплаква се той. Лекарите взели проблема му присърце и му дали бебешка пудра против подсчане. Тя обаче не дала никакви резултати в началото, но после го успокоила.

Аз даже изтървах няколко мисии, защото от болка ходех разкрачен и не ставах за пред камери, доверява той. Крум се кълне, че не е правил се*с на острова. Достатъчно проблеми си имах. Но имаше една скала, на която някои се уединяваха по двойки. Какво правеха не знам, но й казвахме скалата на мераклиите, откровеничи певецът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-GiDikcMlSM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *