Финдо от „Сървайвър“ бесен – апаши му свиха автомобила

ФиндоСървайвърът Финдо съобщи в мрежата, че нагли апаши са откраднали автомобила му фолксваген 4, който си стоял  паркиран пред блока му в столичния кв. Младост 1.

 Откраднаха ми колата.  Здраве да е! Не ми е за пръв път. Наскоро наркоман си взе маркови екипи и маратонки от терасата ми. Ей така, защото струват пари, а на него му трябват за дрога. А преди да разбера, че крадецът е той, най-нагло ми искаше съвети за фитнес. И аз му ги дадох. Защото уважавам всички, които искат да спортуват. Но не и тези, които крадат! – пише ядосано Финдо.

Искам да кажа на тези, които отмъкнаха колата, че  в багажника има пудовка, вземете я и тренирайте. Има и чук.. Намерете гума и удряйте по нея, докато ви заякнат мускулите и да спрете да приличате на мамини детенца. Да станете  яки и да имате самочувствието на мъже, не на страхливци.

В жабката има флашка с музика, която е специална  за тренировки. Пуснете си я. Мотивирайте се. Тренирайте.

Нея я пусках я на тренировки, за да уча хората да се грижат за телата си и да изкарвам честно и с пот на чело хляба на детето си.

При мен винаги ще бъде честно, защото така  някак си е по-вкусен и не ти е гузно като го ядеш . В жабката има  едни снимки, които никога няма да ги видя вече. Няма да ги имам.

Обаче вас, крадци на време, нерви, коли и всичко останало ще ви има винаги, защото така ви е по-лесно,  пише ядосан Финдо.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *