Бизнесмен търси миска за се*с, дава 900 лева

миски многоСтранна обява предизвика смях и недоумение у читателите на известен сайт за обявлания. Мъж, който не пише на колко години е, търси иска за се*с за една вечер.

От написаното става ясно, че мераклията държи тя да има титлата мис, без значение в кой конкурс е участвала и да бъде негова за една нощ. В замяна на това той ще й плати 900 лева, а ако остане доволен от нея, ще продължи да я спонсорира, а тя ще продължи да го посещава на определени интервали в спалнята.

Обявата виси от доста време в сайта и явно нито една миска, даже и Пенка, не й обръщат внимание.  Или сумата им се вижда прекалено малка за услугата, която ще извършат, или просто не практикуват се*с по обяви. Не могат да се явят и обикновени проститутки, защото мъжът е поставил твърдо условие мацката да носи грамотата със себе си.

Защо точно миска, като всяка хубава мома от занаята ще му свърши работа, не е ясно. Явно човекът е ценител и колекционер на дами с титли. Или нещо друго сбъркано има в собствените му фантазии.

При обаждане на дадения телефон, сериозен мъжки глас отрязва – искам да видя грамотата и титлата и тогава ще се договаряме.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *