Татяна Дончева Разкри Западния план за България: Вижте още колко години ще ни управлява Бойко Борисов

Властта в България е съсредоточена в ръцете на лустросания мутренски ъндърграунд, заяви Татяна Дончева в предаването „ЕвроДиков“. Изборите обаче няма да ни помогнат да излезем от тежката ситуация – по причина, че с благословията на Брюксел и Вашингтон, от 10 години насам статуквото се преизбира постоянно. На мястото на изтощения проект ГЕРБ американците просто ще сложат да ни управлява следващия му клонинг.

Татяна Дончева категорично потвърди, че новият МВР- шеф Младен Маринов, е дългогодишен личен охранител на боса от ВИС-2 Мето Илиенски, докато работел в звеното на баретите през 90- те. Но не само Маринов е шетал от двете страни на закона. Абсолютно същото важи и за бившия главен секретар Светлозар Лазаров. И той, докато е работел за баретите, е охранявал на частно Мето Илиенски, заяви още Дончева, като се позова на информация от свои познати, бивши началници на баретите.

Бойко Борисов е наясно с тези факти, но това не му пречи да назначава такива хора по върховете в държавата. Все пак, да не забравяме, че самият той е беше част от структурите на групировката СИК.

„Охранителите и мутрите превзеха държавата. И от това не следва и няма да произтече нищо хубаво“, категорична е Татяна Дончева. Тя разкри, че предстои съвсем скоро да излезе нова книга за Бойко Борисов, в която се твърди, че той ще управлява България още 20 години.

На въпроса дали описаното във въпросната книга би могло и да не се сбъдне, Дончева отговори така: „Само когато се разбутат пластовете в международен план и САЩ изгубят геополитическото си влияние на Балканите… само тогава US-статуквото в България ще загуби почва под краката си, ще загуби финансирането си и подкрепата на ЦРУ. Едва тогава партийки като ГЕРБ, десните формации РБ и НПО-фондациите ще изчезнат от пейзажа. Ако някой от новите западни лидери започне промяна на системата, могат да се отворят нови възможности и за нас. В противен случай, не можем да се надяваме на промяна.“, заяви Татяна Дончева.

Задължително е изборните списъци да се изчистят от т.нар. мъртви души. В момента за държавните служители, които работят с информационната система, е лесно да прелеят едни 200- 300 хил. гласа на някой и така да му подарят властта. Така се определя и кой въобще да влезе в парламента. За да си гарантираме сравнително честни избори е много важно и да се въведе машинното гласуване. Защото през последните 10 г. всички избори в България се провеждат по метода на Цветанов с прегъване на бюлетини, плюнчене на пръсти и пр. Редно е избирателните комисии да са професионални, а не представители на партии, категорична е още Дончева. Тя даде пример с Турция, където членове на избирателните комисии са местните съдии. Тези промени обаче няма как да се случат без консенсус между всички партии, категорична е тя. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *