Супертяло! Яна Акимова няма и следа, че е раждала

Яна АкимоваТанцьорката Яна Акимова, а от година и половина – Димитрова, показа невероятно тяло на сцената на „И аз го мога“.

Тя бе поканена като ментор на изпълнение на латино танц в предаването „И аз го мога“. Носителката на много награди и собственичка на танцов клуб „Дъга“ се появи на дансинга с партньор да демонстрира танца. Краката й са дълги и изящни както преди, от коремчето й няма и следа, а дупето й е апетитно и стегнато като на момиченце.

Почти всички участници скочиха на светещата линия, за да изберат номера й и да я вземат за свой ментор. От кумова срама последен излезе и Петко, но го обвиниха в конфликт на интереси и той си седна обратно. От мястото си обаче се провикна „А тя докато репетира тук и аз репетирам, кой ще гледа детето?“ Имаше идеи да го дундурка Гъмов или Ники Кънчев, но и двамата панически отказаха.

Всъщност и двамата крият, че имат гледачка за малкия Доменик и твърдят, че сами си го гледат. Това няма как да стане, след като двамата са на работа, освен ако майката на Яна не се е преселила у тях.

Появяването на Яна в предаването е вид реклама и Петко яко е кихнал за нея, шушукат в тв средите. В началото Александър Балкански беше много негативно настроен срещу бизнесмена и открито го критикуваше, но Петко започна да прави реклама на цирка в клубовете си, а сега плати и реклама за студиото на жена си. Това внезапно му донесе благоразположението на Балкански и много точки от останалите съдии, които го отлепиха от последното място.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *