Стягаме се за Война с Русия! Плевнелиев готви общ НАТО-вски Фронт в Черно море! Виж Тук:

Плевнелиев РусияДа бъде създаден общ  натовски флот в Черно море, предложи румънският президент Клаус Йоханис.

В него ще участват Румъния, България, Турция и Украйна.

Идеята бе подкрепена с две ръце от президента Росен Плевнелиев. И не само. Той и колегата му приветстваха решението на САЩ да се разположат  военноморски части на НАТО в Черно море и така да гарантират  сигурността на съюзниците ни в Европа и да окажат отпор на евентуално нападение от страна на Русия.

Румънското предложение  предвижда  военноморската ни база Атия край Бургас да бъде превърната  в основна голяма американска база на Черно море и така да се гарантира сигурността по вода.

Skandalno.net смята, че така единственото гарантирано унищожение ще е на туризма в къмпинг „Градина“ и Созопол! Но това е въпрос, който явно не касае държавните интереси.

Плевнелиев се удари в гърдите и заяви, че Черноморският регион е вече стратегически и то на глобалните интереси за сигурността на света.

Ама наистина ли?

Толкова ли е сляп, или толкова добре платен от соросоидите президентът, та реши, че България може да опази света? И ако ни няма нас, военноморската ни база и 400-те войници, които се готвим да изпратим в Румъния, на света му е спукана работата!??

Ние няма да атакуваме никого, обещаха двамата президенти.
Само искаме да покажем, че сме тук.

То пък остава и да атакуваме. С какво? С ръждивото корито, наречено за благозвучие фрегата „Дръзки“ ли? Тогава Русия наистина ще даде жертви.

От смях…

В същото време се намеси и Ердоган, който каза, че или правим общ флот, или пуска бежанците към Европа. Като че ли сега не си минават през България като по магистрала.

Единствен Бойко Борисов, загрижен за електората си и избирателите за президентските избори промърмори:  „Не ми трябва беля на главата. Не искам да си отваряме още един фронт“. Но изказването му издрънча на кух популизъм.

Ако от НАТО му наредят, ние и ще нападнем Русия, стига да имаме с какво.

Дрънкането на оръжие под носа на Русия е доста опасно за България.

Това го съзнават всички политици, но не смеят да го кажат.

Само от ДПС се осмелиха да заявят, че Русия никога не би ни нападнала.

Народът вярва в същото.

Но ако продължаваме да си пълним морето с американски кораби, ако продължаваме да си даваме военните бази и даже задните части под наем, не можем да прогнозираме какво ще се случи!

Русия наистина никога не напада първа.

Но ако я предизвикат. И ако побърканите американски военни направят някаква провокация от наша територия под носа на Мечката, тя ще отговори с цялата си мощ.

В момента стоим върху буре с барут, а фитилът е в ръцете на умопомрачения ни слабоумен пишман президент  Плевнелиев.

Жалко за България!

С такъв президент и с толкова заслепен от омраза към Русия и доларово платен предателски елит, не ни чака нищо добро!

Елит, който загърбва интересите и сигурността на цял един народ и проповядва пластмасова русофобия срещу соросоидни грантови долари… Наистина ли този „елит“ е най-доброто, което страната ни е в състояние да излъчи за момента?!

Жалко за всички ни! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Тоя с жена си не може да се оправи, с Русия тръгнал да се заяжда

  2. Ми аз съм съгласен. нека пуснат американците да разположат оръжие, да се зъбят на руснаците ,те пък от своя страна да отстрелят американците и да унищожат България и българите/българи, роми,турци, арменци, евреи, и др/Само имам молба да изселят децата под 25г.и да се приключва . То ние и без това сме умрели първо морално , после материално.

  3. Аз съм готов вече…купих си два бели чарщафа и едно Четвероевангелие от Матея Лука и кввото има вътре и като идя ракета да лети насам, намятам чаршафа и почвам да чета бавно…Отче наш, който си на небето…и докато прочета книгата не падне ли ракетата отгоре ми продължавам да си вървя по пътя. Ако видя друга ракета, пак по същият начит и така… Проблема ми е решен то и без това тука ме трепят от ядове и отрови и местни и чужди, та като ида на небето може пък и да ми хареса знам ли? Но вече съм екипиран. Даже си купих и чехли да са в тон с чаршафите. Дано след 1000 години антрополозите не ме вземат за вампир или лунатик, като ме изровят и ме видят проснат с Библия в ръка да зяпам към небето…то ще е от взирането към ракетите… Впрочем Президента ни нещо сериозно се е насочил да ни дозатрие? Не, че останалите политиици не са ревностни в това отношение, но Плевнята изби рибата, жаргонно казано. Ангелкова сега ше има да сънува русски туристи… Нема и да има. С бай Ганьоци на постовете и с такива на много места и по общински постове, частни фирми и нетни платени клакьори, бизнес и държава и отношения не се градят…. Така, че НАТО върхушката упорито се готви за война срещу Русия, а вероятно после и паралелно и срещу Китай. Вкарването на системи Пейтриът в Южна Корея и други действия на ЮЕсЕй командуването сериозно изнервиха Пекин… Накрая Русия и Китай ще се обединят и други, и започне ли НАТО войната ще ядем попарата и ние и от двете страни. Понеже сме НАТОвски член, ние като по-близко ще ядем попарата първи. САЩ е далеч, но ние сме най-близо и румънци. Така, че Пленята ни изцака пак. Сори, това са фактите! Сега остава Ненчев като Министър да закупи масово ковчези на изгодна оферта и почне ли войната да сме готови…

  4. Турция едва ли ще участва в подобна авантюра Ердоган какво ли не направи да си подобри отношенията с Русия

  5. Този простак винаги ще остане в съзнанието на народа какъв НЕ трябва да бъде президент. С гемии и рибарски лодки България ще се включи в армадата срещу Русия?

  6. ТОЗИ ПРЕСТЪПНИК ПРЕЗИДЕНТА РОСЕН ПЛЕВЕЛ-РИЕВ ТРЯБВА СА СЕ ПОДВЕДЕ ПОД СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРОПАГАНДИРАНЕ НА ВОЙНА ПО ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРИ !

    ЕТО КАКВО НОСИ ВОЙНАТА КОЯТО НИ ПОДГОТВЯ ПЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ, НА КОЙТО СМЕ МУ ДОВЕРИЛИ СИГИРНАСТТА НА БЪЛГАРИЯ !

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *