Страшна ОПАСНОСТ надвисва над България! Ердоган и ИСЛЯМИСТИТЕ готвят нещо УЖАСНО за славяните! Български „грантови“ политици им помагат! Истината ще ви шокира! Вижте ТУК!

Вече никой не може да разбере с кого  точно започва „приятелски“ отношения и сключва съюзи  Ердоган. Както  и колко ще издържи поредното „приятелство“.

Ту е със САЩ срещу Русия,когато помагаше на терористите от Ислямска държава в Сирия и свали без никаква причина руски изтребител, който се връщаше от бойна задача.

Ту изведнъж обръща палачинката и обявява Щатите за свой първостепенен враг, защото искали да го свалят от власт.  Накрая лансира мечтата си  да обедини целия ислямски свят, но само няколко месеца след това се скарва с почти всички ислямски държави.

Затова в средите на политолозите битува мнението, че дори да попитате самия Ердоган кой му е приятел и кой враг, той няма да може да отговори на този простичък въпрос.

А истината е очебийна. В своята  „геополитическа“  игра, която започна турският президент, той няма приятели. Има само държави, които използва известно време, а после съвсем неочаквано и без никаква видима причина ги захвърля, за да се насочи към поредния „приятел“, който скоро ще се превърне във враг.

Само че геополитическите игри са за големите геополитически играчи. А Турция, колкото и да се иска на Ердоган съвсем не е някаква мощна държава, която да мери сили с Русия или САЩ.

Вероятно турският президент осъзнава добре тази слабост на неговата политика. Затова той отдавна готви планове да превърне слабостт в сила. И търси съюзници. Но не какви да е съюзници, а такива, които ще изпълняват неговата воля.

Затова нито Русия, нито САЩ могат да бъдат третирани от турските власти като „съюзници“. Те по-скоро са вечните съперници на главозамаялите се турски политически и военни среди.

И не щеш ли, по всичко личи, че Ердоган вече е намерил такива малки съюзници.  Военното сътрудничество, което Турция създаде преди време с Азърбайджан и Грузия започва да придобива очертания на алианс.  На път е и военен съюз с Албания.

Нещо повече. Последната среща между президентите на тези страни вече си поставя „глобални“ задачи. Такива, каквито са характерни повече за военен блок като НАТО, отколкото за нормално сътрудничество между приятелски държави.

В заключителната декларация на президентите от последната среща се казва, че освен защитата на суверенитета и териториалната цялост на страните, този мюсюлмански военен блок начело с Турция иска да се меси и в „обезпечаването на мира и стабилността на регионално и международно ниво.“  И подобно на НАТО, този военен блок ще има свой „Координиращ орган“, който оперативно да отговаря на „предизвикателствата“.

Вече се обсъждат и военни учения, и подготовка на специалните сили на държавите от новоизгряващия „пакт“. Така възниква въпросът против кого се създава този военен съюз? Турция, например, няма врагове на Балканския полуостров. А и никой не се напъва да напада Албания, Грузия и Азърбайджан.

Следователно новото мюсюлманско НАТО се готви да се намеси в преразпределението на територии и сфери на влияние на Балканите, в Закавказието и в Европа.

Ето това е и  ИСТИНСКАТА  заплаха за нас. И за нашите братя от Македония. Наскоро Ердоган поиска от българската държава да върне на Турция нейните „исконни територии, които се простирали от Родопите чак до Варна. В това число се включват Кърджали,  Хасково,  Шумен, и Разград. А албанците в Македония правят ново правителство с помощта на САЩ и Албания.

При това положение трябва  да попитаме премиера Борисов,  външната ни министърка Захариева, и военния министър Каракачанов как ще защитават суверенитета на България като нямаме нито армия, нито оръжие? И защо като знаят това, на 24 май  нападнаха яростно и без всяко основание Владимир Путин – президента на единствената държава, която може да ни помогне да опазим родината си?

Значи пак ще чакаме да ни защитава западното НАТО, което пък заедно с Евросъюза ни кара да приемаме в България все повече мюсюлмани -мигранти?  Или ще чакаме мюсюлманското НАТО да ни превърне в  турско-арабски халифат?  И  тогава, след дъжд качулка,  да търсим помощ от Русия?

Такова поведение на правителството Борисов 3 е напълно безотговорно и обрича родината ни на ново турско робство.

Затова препоръчваме на тези, които в момента беснеят и хвърлят кал по Владимир Путин, да побързат да си купят чалми, защото по всичко личи, че в скоро време ще им потрябват.

А ние, обикновените българи трябва да се вземем в ръце и да изметем тази политическа и протестърска котерия, която продаде и род и родина за няколко пробити долара. Защото ако стоим със скръстени ръце, никой няма да се завтурне да ни помага.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Уважаеми Иво,
    Чета с удоволствие всички твои публикации(обръщам се на ти,защото много от нещата ги виждам и чувствам като теб.)На това му казват съмишленици,а освен това принадлежим към една общност – българската,за разлика от много наши сънародници,които се пишат,изживяват и се чувстват като евроатлантици,каквото и да означава това.В горната публикация имаш грешка, относно Грузия.Тази малка страна с горд народ са православни. Те никога няма да влязат в мюсулмански съюз.Може да търгуват с Турция, но няма да влязат в друг съюз с нея.Ако от Тбилиси тръгнеш към Ереван,помежду им е Азъйберджан.Само в Азъйберджан живеят мюсулмани.Трите народа живееха в страхотно разбирателство по времето на СССР.В Азъйберджан живеят и много християни.
    Отделно от това искам да се свържа с теб, за да обединим усилия срещу поредното предателство на политико-олигархичната шайка,която тласка България към окончателното поробване, наречено Еврозона.Само със слово няма да стане.Трябват и действия.Затова ти напомням думите на Айнщайн:Тези,които имат привилегията да знаят,имат и задължението да действат.

  2. ivo i rumiana mnogo mi garesvate jelaia vi ,mogo dalag jivot i mnogo zdrave za da mojete dalgo vse taka da pisete istinata i neka nikoga ne se otkloniavate ot neia nadiavam se v rodinata da ima i drugi umni i smeli deca kato vas organiziraite sa vsenarodna revolucia da jivee balgaria da jivee bratska rusia koito ne e uchil ruska klasicheska literatura e jivial naprazno

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *