Стоянка Мутафова: Приятелите ми вече са на небето, чакат ме

OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтоянка Мутафова е много тъжна, след  като разбрала, че си отиде поредната театрална звезда от нейното поколение – Таня Масалитинова. Актрисата  с ужас  осъзнала, че съдбата е  прибрала  един по един близките й хора и приятелите й.

„Всичките те ме чакат горе“, казала разстроено Мутафова. Аз много се задедях, май останах последната. Време ми е и на мен, разплакала се комедийната актриса, която продължава да работи в театъра и да гастролира из страната въпреки болките в краката и достолепната си възраст.

Калоянчев, с когото освен добри приятели и врагове от време на време приживе бяха съседи, а той си отиде. Нейчо Попов последният съпруг на госпожа Стихийно бедствие също отдавна се пресели в отвъдното, а оттогава актрисата затвори сърцето си и други неща за мъжете и не е правила секс от смъртта му, призна самата тя в едно интервю.

Тодор Колев, с когото бяха колеги, а той доста по-млад от нея, почина внезапно от тежка болест, която криеше. Един подир друг си отидоха и оперни певци, с които актрисата също била приятелка.

Никой не ми остана, казва горчиво тя. Готова съм за смъртта, не се страхувам от нея, едно време ме беше страх, а сега я чувствам като приятелка и избавителка. Моята компания не е вече тук, връстниците ми ги няма, по-младите също ги няма, тежи ме самотата и годините.

Единственото, което крепало  92-годишната актриса да не се дава и да продължава да работи до последен дъх, била дъщеря й Муки.  Макар и наближаваща 60-те, тя още разчитала финансово на майка си да я издържа и през живота си нямала дори ден трудов стаж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ww9Vp0q1cOg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *