Психолог помага на танцьорката Яна да се справи с бебето Доменик

Яна и Петко сватбаЯна Акимова била много щастлива и не можела да се нарадва на малкия Доменик, или на български Неделчо, но изведнъж изпаднала в черна  дупка. 

Явно емоциите на младата майка й дошли в повече и тя се тръшнала от следродилна депресия.  След като санало ясно, че даже бабите не могат да се  преборят  с постоянната умора на Яна и нейните странни състояния на сънливост или внезапен плач, съпругът й се принудил да се обърне към специалист психолог.

Психотерапията обаче не била магическо лекарство, протичала трудно и засега без резултата. Бебето плачело по цяла нощ и изобщо не оставяло родителите си да мигнат, нищо не можело да го успокои, а това утежнявало депресията на младата майка.

Петко Димитров заяви в интервю, че двамата с Яна ще се справят сами със сина си, тзи път той лично искал да участва в отглеждането и възпитанието му. Затова щастливият татко помагал с каквото може на жена си, но често вечер се налагало да я остави, защото имал работа в нощните  си клубове.

През това време Яна поемала грижите за бебето  и често избухвала в плач от безсилие, понеже не знаела защо то плаче. Тя искала Петко да е до нея и го заплашвала, че следващия път, в който я остави сама, ще си запуши ушите и ще остави Доменик да реве до насита.

Двете баби я успокоявали колкото могат и й казвали, че след като момъкът навърши 40 дни, нещата ще се оправят. Яна обаче не вярвала, а в същото време не можела да пие хапчета за успокоение, тъй като кърмела.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/lGGFu4ZFjZY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *