Спешно Заседание на Съвета за сигурност на ООН заради Американските БиоЛаборатории в Украйна (С ВИДЕО)

Смъртоносна биологична заплаха близо до руските граници. Русия поиска тази тема да бъде обсъдена на заседание на Съвета за сигурност на ООН. Става въпрос за 30 американски лаборатории в Украйна, в които според данни и документи на руското министерство на отбраната са се разработвали дабранени биологични оръжия. Какви задачи е решавал Пентагонът, като финансира този проект? Директен въпрос, на който Вашингтон от дни отговаря уклончиво, непрекъснато сменяйки и оплитайки се във версиите си.

Съветът за сигурност на ООН се събра, за да обсъди ситуацията около биологичните лаборатории, които работеха на територията на Украйна с доказаното финансиране на Съединените щати и в частност Пентагона. Но изглежда, че освен Русия, по чиято инициатива беше свикан Съветът за сигурност, а също и Китай, Индия и Бразилия, останалите участници, определено не се поинтересуваха от конкретиката: какво точно се е правело в тези лаборатории и най-важното с каква цел?

Руският постоянен представител в ООН Василий Небензя заяви, че Москва има документално потвърдени доказателства за експериментите, ръководени от Пентагона. По-специално става дума за незаконни експерименти за усилване на патогените на чума, антракс, холера и други смъртоносни болести в рамките на така наречения проект UP-4.

„Целта му е да проучи възможността за разпространение на особено опасни инфекции чрез мигриращи птици, включително високопатогенния грип H5N1, който има смъртност до 50 % за хората, както и нюкасълската болест.
Друг проект на американците в украинските лаборатории е проучвал прилепите като носители на потенциални биологични оръжия.
Сред приоритетните области за изследване са бактериални и вирусни патогени, които могат да се предават от прилепи на хора: чума, лептоспироза, както и филовируси и коронавируси“, каза Василий Небензя, постоянен представител на Руската Федерация в ООН.

Още преди началото на заседанието на Съвета за сигурност Министерството на отбраната на САЩ потвърди факта, че е финансирал украинските лаборатории, но без да навлиза в подробности:

„Като част от Програмата за намаляване на биологичната заплаха, от 2005 г. насам САЩ инвестираха приблизително 200 милиона долара в подкрепа на украинските лаборатории, медицински заведения и диагностични центрове. Тази програма подобри биосигурността при надзора на здравето на хората и животните в Украйна.

Но САЩ така и не съумяха да обяснят какви научни задачи толкова решават учените, които 8 години са работили в украинските биолаборатории на САЩ – изследвания, какви са били тия изследвания, които не биха могли да вършат у дома си в Америка?. Fox News повдига очевидния въпрос: защо, Пентагонът изведнъж е започнал да проучва и изследва подобни неща толкова далеч от границите на Съединените щати?

„Знаем, че през 2010 г. властите в САЩ спонсорираха изграждането на нова биологична лаборатория в Одеса. Тази лаборатория не се занимаваше с унищожаването на съветското биологично оръжие, а с изследването на нови и особено опасни патогени в Украйна, най-бедната страна в Европа. Вижте, Украйна не е точно център на биомедицински изследвания. Така че защо точно там? пита водещият на Fox News Тъкър Карлсън.

Западната или по-точно антируската коалиция от държави, която взе участие в Съвета за сигурност, нарече резонните въпроси, повдигнати от Москва, дезинформация. Китайският представител обаче изобщо не се съгласи с това.

„Съединените щати имат 336 лаборатории по целия свят, цифра, предоставена от самите САЩ на държавите-членки на Организацията за забрана на химическите оръжия. Ако смятат, че информацията, която се обсъжда днес, е фалшива, нека представят съответните данни и и внесат яснота, така че международната общност да може самостоятелно да направи изводи“, каза постоянният представител на Китай в ООН, подкрепен от Индия и Бразилия.

Припомняме, че от избухването на скандала преди 10-тина дни до момента представители на различни американски власти дадоха една думина взаимно изключващи се обяснения за работата на лабораториите им в Украйна. Хората на Байдън до такава степен се оплетоха в лъжите си, че консерваторите вече открито им се присмиват на глупашкия начин, по който се опитват да затворят неудобната тема. Обясненията на управляващите диемократи започнаха с героично-достойното:

„В Украйна няма биолаборатории, това е невярна информация. След поредния руски документ обаче им се наложи да признаят с половин уста: Добре, те съществуват, но нямат нищо общо със САЩ. След още един уличаващ ги документ Вашингтон каза: Добре, добре, ние ги изградихме тези лаборатории и ги финансираме, но само за научна работа. А окончателната им версия беше: Добре, цялата научна биологична работа в Украйна беше под контрола на американските военните, но тя беше нормална и законна, не беше опасна, а започнахме да заличаваме доказателствата за нея, за да предотвратим попадането на материалите в ръцете на руснаците “. Така по един забавен, но и верен начин коментира извиването на американците през последните няколко дни журналистът Майкъл Ноулс.

Притиснати до стената, американците до такава степен се оплетоха в лъжите си, че сега на изслушването на Съвета за сигурност американският представител реши да не отговаря:

„Каквото и да направи Русия, това няма да промени нищо. Днес това е очевидно и ще продължи да бъде така. Русия е агресорът, точка“, каза Линда Томас-Грийнфийлд.

Западът отново обвини Русия в подготовка на операция под чужд флаг, като този път я заподозря, че се кани да използва в Украйна химическо оръжие. Откъде им хрумна пък това и на какво основание, така и не стана ясно. В същото време руският постоянен представител обърна внимание на появата на автомобили с маркировка на ООН директно в зоната на бойните действия. Вследствие на което Москва настоя за изясняване на всички обстоятелства, както и в случая с биологичните лаборатории. Skandalno.net

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_vanktS9YHc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Британоварварите заличават цивилизационно България и българският православен народ. Руската цивилизация е рожба на българската ……, така че който има съмнения, нека се замисли.

    Краваският башибозук, управляващ България от 32 г. или ръсещ господарските им мантри от медиите, чисто и просто, трябва да бъде избит, а имотите и парите им конфискувани.
    Не можеш да бъдеш толерантен, към „хора“ които избиват теб и децата ти!

    Свързаните с ООН и всички техни дъщерни НПО-та, трябва да бъдат избивани по особено жесток начин, защото те са в основата на злото по света!

  2. СПЕЦИАЛНАТА РУСКА ОПЕРАЦИЯ В УКРАЙНА Е УДАР ПО “ ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ „

    • Целите на Новия световен ред – Agenda 2030 на ООН за „устойчивото развитие“:

      • Единно световно правителство
      • Единна световна изцяло цифрова валута
      • Единна световна централна банка
      • Единна световна армия
      • Край на националния суверенитет
      • Край на всяка частна собственост
      • Край на семейството
      • Депопулация и контрол на населението и неговата гъстота
      • Задължителни ваксини за какво ли не
      • Универсален базов доход и икономически ограничителни мерки
      • Само чипираното население ще може да купува, продава и участва в обществения живот
      • Въвеждане на световна социална кредитна система, контролираща населението и даваща привилегии само на покорните (вдъхновена от тоталитарен Китай)
      • Тотален контрол и постоянно наблюдение чрез различни джаджи, свързани с интернет
      • Световното правителство отглежда, възпитава и образова децата
      • Училищата, колежите и университетите преподават само държавно одобрени идеологии
      • Край на частния транспорт и правото на собственост върху автомобили и др.
      • Пълен контрол на световното правителство и неговите корпорации върху бизнес отраслите
      • Ограничение (квоти) на пътуванията със самолет
      • Хората живеят основно в модерни концлагери (смарт градове)
      • Край на личното пространство и телесната неприкосновеност
      • Край на частните ферми и животновъдства
      • Край на семейните жилища
      • Ограничени права за използване на земеделска земя, водни и други ресурси за обслужване на човешките потребности
      • Забрана на природни лекарства и всяка медицина, която не зависи от фармацевтиката

  3. БЪЛГАРСКИ ИЗЧЕЗВАЩ ПРЕДНАМЕРЕНО ОТ ГЕНОЦИД НАРОДЕ НЕ ДОПУСКАЙ УКРАИНСКИ ТЪРТЕИ ФАШИСТИ ДА ЯДЪТ ХЛЯБА НА БЕДНИЯ ГЛАДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАСТАНИ ДО БРАТСКА РУСИЯ ТЯ СЕ БОРИ СРЕЩУ “ ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ“ СРЕЩУ АМЕРИКАНСКИТЕ БИОЛАБОЛАТОРИИ СЕЕЩИ СМЪРТ НА СЛАВЯНСКИТЕ НАРОДИ СРЕЩУ ВЕЧНОТО ВАКСИНИРАНЕ И ЧИПИРАНЕ БРАТСКА РУСИЯ Е СПАСИТЕЛ НА СВЕТА

  4. След такива нагли думи някой да ми каже, че Линда Никояси не заслужава един в порцелановите зъбки. Ама такъв, че да ги изгълта всичките.

  5. А, бе, какво се обяснявате на тия? Направо ги „нулирайте“!

  6. Аз им турям много нули и ги нулирвам те са нулата нулите и ще се спукат в нулев балон психично болни,с болни амбиции еврейски простаци и никога да доживеят да видят това което са намислили защото всички те са с единия крак в гроба БОГ Е ВЕЛИК и вечно ще е така пазете най-вече децата си не ги изоставяйте никога

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *