Специалният пратеник на САЩ Джеймс Рубин Инструктира Българските Власти Как да се Борят със „Зловредното Чуждестранно Влияние“

Служебният министър на външните работи Иван Кондов се срещна в Министерството на външните работи (МВнР) със специалния пратеник и координатор на Центъра за глобално взаимодействие на Държавния департамент на САЩ Джеймс Рубин, съобщиха от министерството на сайта си. „Във фокуса на разговора между двамата бяха нарастващите предизвикателства, пред които са изправени демократичните общества, вследствие на зловредното чуждестранно влияние и враждебните медийни дезинформационни кампании, целящи да подкопаят устоите на демократичния свят и основания на правила международен ред“, посочват от българското ведомство.

По време на срещата Рубин е подчертал желанието на САЩ в България да се засили сътрудничеството и ангажираността на широк кръг от заинтересовани институции и лица – правителство, гражданско общество (разбирай НПО), медии, експерти – в борбата с дезинформацията и заплахите в информационното пространство. Рубин е заявил и и за необходимостта от колективни действия между САЩ и България, съсредоточени върху изграждането на устойчивост и целящи укрепването на способностите на страната ни за противодействие на хибридните заплахи.

В рамките на срещата са обсъдени и други актуални въпроси от двустранния дневен ред на българо-американските отношения, с акцент върху засиленото сътрудничество в областта на енергийната сигурност и диверсификацията, както и активното партньорството в сферата на сигурността и отбраната.

През май от Държавния департамент съобщиха, че координаторът на Центъра за глобално взаимодействие на Държавния департамент на САЩ Джеймс Рубин ще посети Братислава (Словакия), София (България) и Букурещ (Румъния) в периода 28 май – 3 юни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Специалният пратеник на сатанистите инструктира антибългарските българофоби и превратаджии как да се борят с християните и радетелите за свобода.
    Из хроники на една предизвестена смърт- тази на България.
    С любезното съдействие на терористите, превратаджиите и демонократите- чуждоземци.

  2. Обсъждали са научно фантастични теми, като българската любоФ към територията, която скоро няма да я има и българската омраза към Русия. Може би и други теми от паралелната вселена.
    А на този нашия педал-предател, що не му купят сако по мярка, че е като клоун?

    • За подмиване на ибрикчийски задници размера на сакото няма значение.
      Даже е по-хард порно- по лесно се повдига да отвори дупката му- защото вече е без вазелин.

  3. Чужденци ни съветват, как да се борим с „чуждестранно влияние“, по голяма глупост не знам да има.

  4. Гласуваш за Кире идиото и свинеподобния Кокорчо, получаваш Боко Тиквата. Гласуваш за Боко Тиквата получаваш Кире идиото и свинеподобния Кокорчо. Пoлучаваш инфлация, Скъп газ, ток и горива, получаваш дупки и спряно строителство, получаваш грабеж и фалит на държавата ,педерасти и лезбики ,хлебарки и дървеници

  5. Ами спрете им скапаните центове и няма да дезинформират. Ще пишат по убеждение!

  6. Изпращането на този, колкото неизвестен, толкова и силно надценен от Вашингтон евреин да ни втълпява, че вековната наша русофилия е зловредно чуждестранно влияние, показва, че краварските планове за трайно забъркване на страната в политиките им явно не се развиват в правилната посока, да не говорим за темповете на желаната скорост. Грубият натиск върху местните подкупни мекерета чрез заграбване на властта да овладеят и потушат надигащият се антикраварски бунт, има белези на панически действия срещу изтърваване на вече установено подчинение. Не по-малко панически са ходовете на четирите пионки на Козяка ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, виждащи неприкритата заплаха за търсене на отговорност както на самозабравилия се простак от Банкя, така и на самонадеяните харвардски авантюристи ловко ръководени от тъмносини отрепки. Очевидните антибългарски решения и цели възмутиха народа и предизвикаха силна патриотична вълна за отпор на американския диктат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *