София Потъва в Кръв в неделя! Ще Колят Хора!

кръвЦентърът на София ще потъне в кръв,  „Витошка” ще стане място  на брутално-страховити сцени. Касапи с триони и брадви ще режат човешки трупове и ще ги пекат на импровизирани чевермета.

По тротоарите ще се търкалят хора без ръце и крака, целите окървавени.

Не! Спокойно! Това не са снимки на поредната холивудска боза,  а истински протест на вегетарианци, които са решили да накажат месоядните и да разголят „мерзката им  и хищническа същност“.

Група млади активисти за защита на животните ще протестират в центъра на столицата срещу продажбата и консумацията на месо. Те са приготвили батални сцени да стряскат минувачите,  ще „разфасоват хора” и ще ги опаковат в тарелки. След това осакатените „трупове“ ще бъдат окачени на ченгели  за продан в кварталната месарница. Гледка, която ще стресира и Анибал Лектър!

Веганите  обясняват пърформанса си с желанието си да докажат, че убиването на животни е престъпление. Техният глас бил гласът на хилядите убити животни, които са продавани в месарниците.

„Труповете не могат да говорят, но ние можем“, пишат във Фейсбук стотината активисти и призовават всички да ги подкрепят.

На фона на всичко това на човек му идва да си помечтае за един гей парад, защото е доста по-безобиден.

В почивния ден в София ще излязат много хора с малки деца, които ще бъдат отвратени и тотално стресирани.

Това е целта и на новопръкналата се организация, която сто процента се финансира не от българи, а от обичайните за България външни „инвеститори“ на протести.

Не можем да разберем защо шепа хора искат да тероризират хилядите други, които се хранят нормално и не смятат за престъпление факта, че природата ги е създала месоядни.

По тази логика някой трябва да излезе и да протестира срещу веганите, тъй като растенията също са Божи творения, живи са, а те ги убиват, за да се нахранят.

Това, че някой има проблем, не значи, че трябва да го стоварва върху главите на другите.

Все едно диабетиците да направят бунт срещу сладкарниците и да заклеймят всички, които употребяват захар.

Хората с чернодробни заболявания да изпотрошат магазините за алкохол и маргарини и всякакви мазни банички и боклуци.

Алергичните към глутен пък да запалят нивите с жито в знак на протест.

И прочие, и прочие…, защото всеки има някакви предпочитания или ограничения в храненето си.

Касапницата в центъра на София е поредното безумие и поредният опит да се отклони общественото внимание от истинските проблеми в страната.

Проблем за България са корупцията, бедността, престъпността, продажността на правителството, предаването на националните интереси, а не кой какъв начин на хранене има.

А веганите, ако им стиска – нека блокират „Хепи“, „Мак Доналдс“ или някой голям хипермаркет, в който се продава месо! Нека окупират ако искат и някоя месопреработвателна фирма!

А не да плашат децата в центъра на София!

Но не им стиска, пък и не са им платили за това.

Активисти от 20 държави щели да подкрепят мероприятието.

Защо обаче не го организират в техните си страни, а в София?

Много въпроси, а отговорът е един:

Който плаща, той поръчва къде и кога!

Отново жалко за България!

Очаквайте скоро и минтинг в подкрепа на марулите и краставиците!

И още куп дивотии… до изборите! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Идеята на „веганите“ е реалистична. Не зная кой финансира такова нещо, но погледнато, откъм смисъла си то е нещо наистина полезно, като познавателна цел. защото напомня на човека, най-висшето телесно форменно творение в космоса, че често се превръща в ненужен звяр, а може да се храни с растения и пак да има нужните съставки. Аз самият не съм веган, ям яйца, но откъм животни да коля и ям ми е противно. Всъщност признавам купувах си кренверщи и евтинийки саламчета, понеже бачкам тежък труд по 8.5 до 11 часа на ден, но това приключи. А и като гледам какво е съдържанието на евтините колбаси, басирам се че вътре месо няма, а е някакво ГМО и сланинка или лой …. Всъщност картофките ме нахранват по-добре, отколкото купешки колбас. А най-заситен, за мое учудване съм от пържени картофи с олио или месен на ръка царевичен хляб. направо си преял след една филийка… Така, че месото ако гледаме клането на животни е доста тъжна храна…коства живота на много животни. Но пък има хора го харесват. Според мен, всичко е на психическа основа – каквото си втълпи човек е. Морално съм на страната на „веганите“, но пък който не може да живее и не иска без месо, има си месопреработващи фабрики за целта… Лично не хоресвам и стрелбата по безобизни животинки – зайчета, елени, сърти, патици…за тях си има вълци соколи, ястреби, лисици и други. Но признавам, че срещу опасни глутници вълци, мечка стръвница без лов няма да се оправи положението – и да ги пуснат няколко пъти, те пак ще се завърнат и пакостят… Всъщност, ако всеки се стреми по-малко да мачка растения и животни, вероятно природата ще съумее да насмогне на човешката глупост за такова масово унищожение на флора и фауна? Ето, аз например, гледам да минавам по една пътека към реката, за да не мачкам ненужно растения. И се усеща разликата – пътеката е съвсем тънка, а наоколо цветята са свежи и е красиво. Без да смачкаме мравки, растения няма как да ходим и работим реално. но пък колкото по-малко е унищожението им, толкова по-добре ще се запази системата им и по-малко енергия за поддръжката и ще иде. Човеците често не ценят чуждият живот. Особенно най-богатите нямат често за нищо и повечето хора и растения и диви животни. Карат Феррарита, горят яко горива, разхищавват от суета толкова енергия? И само от фукария? А с тези свои парички могат да си купят някой хибрид да им гори по 4 на сто и пак да върши същата работа? Но човешкото его и алчност са ненаситни. Веганите са показали правилно грозотата на убийството на животни и са акцентирали, и на канибализма – защото и яденето на хора и животни е пролята кръв. Този свят е свят на зверовете често. Но реално казано веганите са правите, ако погледнем откъм страната на животното – то не иска да бъде убито и изядено.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *