След присъдата Вулева Още По-Ожесточена Към Червенкова: Онзи Бесен Глиган в Слънчев Бряг не е ли Червенкова! Виж Тук:

Вулева ЧервенконаСлед като бизнес дамата Ваня Червенкова осъди водещата Албена Вулева за обида, явно битката между двете тепърва започва.

Тези дни Червенкова осъди устатата журналистка за цветистите епитети, с които Вулева си позволи да я позори на публично място, като: „едър рогат добитък“, „свиня“, „прасе“ и други. След което публикува съдебното решение с надеждата да разклати опонентката си психически.  Ексводещата на „Сигнално жълто” обаче изобщо не се трогна, нито морално, нито финансово- от паричната глоба, която съдът й наложи и поднови с нова сила атаките си срещу Червенкова.

Албена Вулева сподели във фейсбук статията, че глиган се е разхождал край хотелите в Слънчев бряг и е вилнял покрай хотелите и написа многозначително под нея: „Дали това не е била Ваня Червенкова“?

Самата Албена е юрист по образование и като такава много добре знае, че за това няма как да бъде осъдена, тъй като не е написала  думата „глиган“ тя, а цитира друг източник. След което уж безобидно пита дали именно бизнесдамата не е вилняла из курорта! За зададен въпрос, в който няма твърдение, няма как да бъде осъдена. И няма как адвокатите на Червенкова да докажат, че за пореден път сравнява бизнес дамата с диво животно.

Но всеки човек, прочел коментара, веднага асоциациира глигана от Слънчака с възпълната й врагиня.

Коментарите под репликата са различни. Доста  хора подкрепят Вулева за смелостта и голямата й уста, а други я критикуват, че продължава да се заяжда и й пожелават да отиде в затвора.

Ваня осъди журналистката заради подигравката й, че килърите на Челвенкова били прости и не са се сетили да използват срещу нея куршуми 9 по 9 за едър рогат добитък…, както и за други подобни остроумни, но безкрайно цинични твърдения!

„Водя още две дела срещу нея и ще ги спечеля!“, закани се бизнесдамата.

Досега Червенкова винаги е печелила делата за обида, тъй като има много печен адвокат

На Вулева обаче не й пука и оприличи опонентката си с глиган.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *