Чернова от Тайните Преговори на Плевнелиев с НАТО Изтече в Медиите! САЩ да Стоварят още Войски и Ракети и да Построят още Бази в България, моли Президента! Виж Тук:

Плевнелиев карикатураЕдно дребно човече, застанало по  недоразумение начело  на държавата, поставено там от другото голямо политическо недоразумение – ГЕРБ, успя да превърне България в глинено чудовище за Русия.

А Русия в демон!

Още щом се озова на президентския пост малкото паленце Росен захвана свиреп лай срещу кръвния ни брат Русия. Лай с елементи на поръчкова соросоидна пропаганда, че и на разсъждения: Как независимо, че сме в ЕС и НАТО свободолюбивият български народ още пъшка и охка под икономическия и политически ботуш на Путин, как всеки момент руският президент се готви да ни нападне и анексира, да ни засипе с бомби, да ни саботира и да отнеме независимостта ни.

Путин и хабер си няма да ни напада, окупира, превзема, заробва и прочие, но това не пречи на палето да лае и да лае… Сега то използва Срещата на върха на страните членки на Северноатлантическия пакт – НАТО във Варшава и отново подготви безумна реч, чиято чернова вече изтече по медиите.

В безумния си пасквил Росен Плевнелиев разказва на членовете на Алианса колко застрашена се чувства България от руската агресия и как има нужда от защита… И призовава на територията й да се разположат още войски и бази на САЩ и НАТО.

Имаме нужда от вашата помощ, ще ви предоставим нашето небе и нашето море, казва палето, наречено български президент.

Плавналиев карикатураТо демонстрира за кой ли път пълната ни преданост към Алианса и надеждата, че Той ще ни пази от лошите руски бомби.

Защото… Забележете, това е цитат: „Целия български народ е настръхнал, страхува се от безпрецедентната руска агресия“.

Че президентът ни е човек без собствено мнение и лае това, което му наредят от САЩ, вече е ясно.

Но политическа шизофрения ли е обхванала останалите управляващи, та не му се противопоставят?

Не усещат ли, че група хора наистина могат да превърнат България в мишена на ядрените ракети?

Ако тук разположим база до база, кораб до кораб, че и една система ПРО, при евентуален конфликт между Алианса и Русия, горим първи?

От една страна се мазним на руснаците да ни пращат туристи, от друга ги наричаме „агресори“ и им забиваме нож в гърба. И това се прави от една шепа хора, страдащи от тежка политико-психиатрична диагноза.

И когато догодина се озовем като Турция с празни курорти и търговия, паднала под кота нула, президентчето отдавна няма да е държавен глава, ще си харчи американските милиони нейде на спокойствие по островите, а България ще е вкарана в спиралата на мизерията, омразата и пълния игнор.

На политиците не им пука, на тях има кой да им плаща, а ние?

Ние пак сме нечии роби.

Да, именно Сорос и неговите долари, попаднали в джобовете на нашите управляващи, превърнаха България в Чичо Томовата колиба на Балканите! И в посмешище в очите на нормалните хора по света! Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Плевнелиев е национален предател от първия ден в който проумя, че е президент и от върл комунист веднага се превърна във върл неолиберал-натовец. И успя да ни доведе на косъм от война с Русия. А народа мълчи… и пак гласува за мракобесните гербаджии.

  2. Само като прочетох за „кръвния ни брат Русия“ спрях да чета поредната диария. Няма да коментирам качествата на Плевнелиев, но някой да ми натрапва московците за братя-джендем!

    • До Красимир Иванов!!!

      А откога не ти е кръвен брат Русия, бе тъпанар американски, соросоиден трол платен малоумен! Руснаците са славяни и православни и ние сме славяни и православни християни! Следователно сме кръвни братя. А ако ти Красимирчо се чувстваш татарин или някъв друг – върви на майната си, платен соросоиден боклуко!

      • Ами не виждаш ли,че е турчин,нормално е да мрази християните,включително и Русия.

    • Кряасчо, като ти гледам речника явно си мангал.
      А вие мангалите имате историческа омраза към Русия. Нали именно Русия прогони мангалската империя от Българската Земя.
      Май още ви е мъчно за анадоските ви „братовчеди“.
      Както и да се прекръщаваш си оставаш МАНГАЛ>

    • Лайна като теб нямат братя.Не съзнаваш ли че това което сере гъза ти сере и устата ти.

  3. От известно време – няколко месеца, се мъча да реша кой от двамата – Соломон или Плевньо ми е по-омразен и все не мога. Тъкмо единият се откъсне напред и хоп- другият го настигне.Тези двамата трябва да се набият на колове и да се поставят в центъра на София един срещу друг.Нищо друго не върши работа.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *