Слави Трифонов стана Кръчмар! Отвори Ресторант в баровски комплекс! Виж Тук:

Слави Трифонов е решил да разнообрази амплоато си и освен шоумен, вече е и ресторантьор. Дългия стана собственик на ресторант с нищо незначещото име „V8“ в скъпарското вилно селище „Делта хил“, където наскоро самият той се нанесе да живее

За разлика от другите ресторантьори, обаче, Дългия не желаел да се афишира чия собственост е въпросното заведение и категорично забранил на персонала да си отваря устата по този въпрос.

Причината маститият шоумен да отвори заведение е, че той от години е автоманиак. И в един момент му хрумнало, че ще е много гот да си направи местенце, където той и други маниаци по автомобилите, като него да се срещат, пийват и бъбрят на любимата си тема.

Справка в регистъра разкри, че по документи ресторанта се води собственост на друго лице. Но истинският сайбия, според клюкарската гилдия в затворения за външни посетители комплекс, е Слави Трифонов.

Аверите му винаги пристигали със спортни коли последен модел и тежки мотори, на които човек трудно може да се закрепи, камо ли да кара.

С тънки усмивки съседите твърдят, че Слави не пропускал сбирките с автоманиаците. А когато влезел в ресторанта, без да иска се издавал, че именно той е собственикът, а не някой друг.

И понеже Слави не се задоволява с нещо по-обикновено, той наел цяла кохорта от дипломирани шев готвачи, които да приготвят най-скъпите и редки морски деликатеси. Именно добрата кухня привлякла като постоянен клиент и един от изпълнителите в „Шоуто на Слави“, Борис Солтарийски, който също бил чест гост на ресторанта.

Доста често, според работещите в елитното заведение, Дългия вечерял в компанията на тайнствено и доста красиво момиче. За девойчето никой нищо не знаел, затова спекулациите на тази тема били много.

Местната публика предполага, че това е новото гадже на Слави, което той, по стар навик държи в тотална анонимност и не продумва нищо за връзката си.

Трифонов  има жилище и в София на бул. „България“, но там никой не го е засичал да вкарва компании или млади жени. Работягата си поръчвал ядене от близкия турски ресторант и засядал да разучавасценариите за следващия ден до късна доба.

Наскоро се разбра, че Слави е продал къщата си в Съединените щати с посредничеството на близката си приятелка Дарина Павлова.

Това е само една малка част от имотното състояние на шоумена. Той имал още и къща от 120 квадрата в Плевен, а освен това 3,5 декара земя в родното си село. Като не знаел какво да прави с поземлената си собственост, Слави решил да си направи селска вила с басейн, фитнес и сауна, но едва когато се задоми.

Дали ще се изпълнят тези проекти на Трифонов можем само да гадаем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *