Москов с букет от „евро-ценности“! Оказа се и комарджия! Виж Тук:

Оказа се, че бившият министър на здравеопазването Петър Москов покрай букета си от „ценности“, с който се пъчи, има и още един порок – комара!

Освен суетата и грандоманията, освен любовта си към забранени субстанции и рисковани сделки и далавери, Пепи обичал и да залага крупни суми по казината, както и да играе на „Еврофутбол“.

Това издадоха негови познати, които са свидетели на буйните му страсти.

Демократът с разфокусирания на моменти поглед и синьото шалче, е страстен привърженик на лондонския футболен отбор „Арсенал“. Той доказвал своята безрезервна вяра към  „артилеристите“,  като залагал за всеки техен мач огромни суми в европейското тото. Всъщност залозите му не падали под хилядарка на мач и по-често губел, отколкото печелел.

Цялата си министерска заплата хвърляше по тази мания, откровеничат приятелите му, без изобщо да се запитат откъде намира пари сега Москов за да поддържа скъпото си хоби и необичайната си страст. Защото вече не е министър, но едва ли се е отказал от хазарта.

То всъщност заплатата на доктора-реформатор си беше джобна пара на фона на далаверите, които капеха от ваксините, от рушветите от шефове на болници, за да не ги уволнява, а да останат по местата си, от разни врътки с лекарства, машини за отпечатъци и какво ли още не. Здравеопазването е направо златна касичка и от „припечеленото“ покрай него  човек не само може да си купува скъпи костюми и да вечеря в петзвездни ресторанти, но съумява да задоволява и скъпарските си пороци… и пак му остават бол пари.

Пепи Москов бил така запален и страстен фен на футбола, че добил смелостта да хваща басове и с Бойко Борисов кой ще победи в дадена среща. Там обаче стриктно внимавал да не спечели и да не разлюти бащицата. Затова умишлено давал все кьор фишек и абсолютно нелогични прогнози.

Преди време самият Борисов се похвали, че успял да измъкне от Москов цели пет бутилки марково уиски и още толкова кутии скъпи пури от изгубени басове.

И докато правителството „Борисов-2“ си играело на залози, страната съвсем се забатачи, начело със здравеопазването, но това е друга тема. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *