Простотия без граници! Тризначките клечали заедно и в Тоалетната! Виж Тук:

Както казват хората светът ще свърши, но простотията няма да изчезне никога.

Така се случва и с трите сестри-близначки от Благоевград Вяра, Надежда и Любов.

Както обикновено през уикендите, и миналата събота празноглавите девойки решили да излязат и да се повеселят. Но с екстравагантните си прояви шашнали дори най-големите стоици от светското общество.

Изрусени и с огромно количество грим по себе си, трите риалити звезди нахлули като триглава хала в столично заведение, влачейки след себе си огромното си самочувствие, гарнирано с грамадна доза непукизъм.

Именно тази комбинация се оказа „смъртоносна“ за посетителите на заведението. Те получили безброй удари по телата си от лактите на освободените от всякакъв срам, задръжки и възпитание застаряващи девойки… но това било само началото на вечерта!

Трите фурии се джаскали в несвяст по дансинга, заставяйки всички останали плахо да се отстраняват от пътя им. Изпълнявали сложни пируети и други танцови фигури, като се опитвали да използват не особено богатия си опит от участието си в риалити формата „Денсинг старс“.

Но това, което сложило капака на вечерта и тотално потресло всички гости, се оказал навикът на триото да ходи заедно в тоалетната. Без да се интересуват особено от мнението на околните, тризначките сегиз-тогиз хуквали вкупом към едното място. Никой от присъстващите не можел да си обясни как ставал този номер, но за всеобщо учудване и ужас, трите сестри се натъпквали заедно в твърде малката клетка на клозета.

Съвсем друг е въпросът дали са можели изобщо да свършат нещо в тази теснотия. Но по този въпрос историята все още мълчи. Което не означава, че мълчанието й ще продължи вечно като се има предвид буйния нрав, не особено развитите умствени способности на тризначките и цапнатите им усти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *